FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi îi laudă pe Conceicao şi pe Grigoraş!

Becali a lăsat să se înţeleagă că Conceicao ar putea deveni antrenorul Stelei în vară
Becali a lăsat să se înţeleagă că Conceicao ar putea deveni antrenorul Stelei în vară

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 21:35

Patronul din Ghencea vorbeşte iar despre nume noi pe banca tehnică a roş-albaştrilor începînd din sezonul viitor

Soarta lui Sorin Cîrţu pe banca Stelei pare pecetluită! Gigi Becali a anunţat ieri un nou proiect în Ghencea, o dată cu instalarea lui Marcel Popescu ca director sportiv în Ghencea. "Nu înţeleg cum alţii fac treabă, iar noi, deşi am adus 150 de fotbalişti, tot nu am reuşit nimic. Din vară însă, totul se va schimba! Gata, Marcel Popescu e noul director sportiv, el îl va înlocui pe Narcis Răducan!", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor.

Becali a vorbit apoi despre doi tehnicieni cu rezultate în acest retur din Liga întîi. "Conceicao şi Petre Grigoraş sînt antrenori foarte buni. Mie de cei doi îmi place! Ei au adus jucători de peste tot şi au făcut echipe care combină frumos. Acolo se vede mîna antrenorului. Din nimic au făcut bici şi Conceicao la Braşov, şi Grigoraş la Pandurii!", a mărturisit Becali.

"Braşovul joacă cel mai frumos fotbal!"
Patronul Stelei e de părere că Antonio Conceicao ar fi un tehnician potrivit pentru postul de antrenor în Ghencea. "Ştiu că Marcel Popescu e în relaţii bune şi e impresarul lui Conceicao. Portughezul a făcut la Braşov o echipă care joacă cel mai frumos fotbal din campionat!", a spus Gigi.

"Marcel Popescu va lucra cu mine. E băiat deştept, cunoaşte bine fotbalul, a demonstrat-o! Nu dau afară pe nimeni din club, îi dublez, pentru că nu au dat rezultate!"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  29 Aprilie 2011, 09:00

dar la rednic dece nu se uita ca a luat campionatul si cu rapid si cu dinamo si era acum 2 ani sa ia si al doilea titlu cu dinamo doar ca la urziceni a fost victorie a urziceniul;ui stil mm...stim cu toti si a vazut o tara ce mirsavii sau facut impotriva lui dinamo atunci,ADUCETIL FARA IRONIE REDNIC E ANTRENORFoarte Bun si nu e blatist nu baga in teren dupa sentimente doar dupa valoare,eu la dinamo mias dori sa antreneze Piti sau Ilie Dumitrescu ,vedeti in citeva saptamini ce repriza a reusit la liverpool si ce joc omogen si tehnico tactic a facut dar patronul care e ZERO la fotbal la dat afara cu el luati camp sau cel putin erati pe doi LUTIl pe Rednic judecati cu cap nu cu Inima

Vezi toate comentariile (1)
Comentează