FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi îi răspunde lui Kapetanos: ”Minte, cred că a luat un pachet în cap şi s-a sclerozat. E un vagabond”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 16:44

UPDATE Acuzat de Kapetanos că ”doar vorbeşte, nu face nimic”, Gigi a ripostat furtunos la GSP TV: ”El minte, cred că a luat un pachet în cap şi s-a sclerozat. Lui nu i-am dat niciodată bani la pachet. De ce i-a primit dacă e aşa cum spune el? În ce calitate vine el în ţară străină şi loveşte într-un patron? Poate îi rupe unul capul la discotecă, un român adevărat. A luat şi în plus bani chiar dacă nu a jucat vreo două luni. Nu pot să spun că a fost o afacere proastă, eu am fost mulţumit de el, dar nu pot să accept să fiu criticat de un jucător”.

Becali a mai precizat: ”I-am dat 25 de mii de euro pe lună. Dacă tu vii şi critici... Să ţină cont că e un Dumnezeu sus şi iar face o fractură sau o ruptură. Ar trebui să se autosesizeze Comisia, eu o să-l reclam şi sper să fie suspendat. Să-şi vadă de treaba lui, e prea vagabond şi prea ordinar”.

...........................................................

Două sezoane a stat Pantelis Kapetanos la Steaua. Între iulie 2008 şi ianuarie 2011, cînd a ajuns la CFR Cluj. Despărţirea de echipa roş-albastră, unde sosise gratis de la AEK Atena, a intervenit în urma insistenţelor lui Gigi Becali. Atacantul grec nu l-a uitat şi susţine că finanţatorul din Ghencea, prin comportamentul său, va perturba trupa lui Reghecampf aşa cum o făcea şi-n trecut.

”Gigi numai vorbeşte. Nu face nimic. Pentru mine... vorbeşte mult, dar nu face. Dacă echipa nu merge, vine acolo la vestiare, vorbeşte două minute şi după face caterincă. Nu e cum îl vedem la televizor. Pentru asta echipa nu a cîştigat nimic cu el, e doar vina lui", a dezvăluit Kapetanos pentru agenţia ”citynews”.

”Vîrful” de 29 de ani îşi aduce aminte foarte bine şi acum momentul primei întîlniri cu Becali: "Cînd am venit întîia dată la Steaua, am semnat şi am plecat direct în cantonament. Şi cînd mergeam cu autocarul am oprit la un palat. Eram nedumerit şi am întrebat: «Ce facem aici?». «Aici e preşedintele», mi s-a zis, dar eu nu ştiam cine e preşedintele. Am stat acolo la o masă mare, el a venit şi a făcut show".

Kapetanos se amuză şi acum cînd rememorează modul cum Gigi răsplătea jucătorii, cărora le trimitea sacoşe cu bani după fiecare rezultat pozitiv: "A început să discute cu jucători şi cu toată lumea, «hahaha, huhuhu», iar cînd am plecat a dat un pachet. Cînd am mers la autocar a venit unul şi mi-a dat bani. Eu am întrebat: «Ce e asta?». «Păi, a dat preşedintele», mi s-a răspuns. Incredibil...".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (137)
elsopotyi
elsopotyi  •  17 Iulie 2012, 11:29

JIJIJI A SPUS CA NU ARE NIMIC CU STEAU.ATUNCI DE CE NU TACE SI SE REFUGIAZA IN MANASTIRE, S-AU SA FACA CANPANIE CU ACESTA ENERGIE, INPOTRIVA CELUI CARE A PUS CATUSELE HAHAHAHAHAHAHAH.PRIETENUL DE PAHAR.E ADEVARAT CA CU CATUSE A AVUT NOROC.SI EU A-STA CATEVA ZILE CU CATUSE IN BECIUL LUI BASESCU DACA A-SI FI EUROPARLAMENTAR CA RASPLATA.

albusibiu
albusibiu  •  17 Iulie 2012, 10:50
Postat de starchild pe 16 Iulie 2012, 20:17

Un grec dobitoc, nu ati vazut ce fata are, zici ca s-a pshat Merkel pe el ...:))

E boala grea, aia, a ta. :)

dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2012, 01:51

:)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (137)
Comentează