FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi îşi face campanie electorală în faţa stadionului Steaua! "M-am băgat în cursă din plictiseală" :D

Sursa foto: www.fcsteaua.ro
Sursa foto: www.fcsteaua.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 12:29

Gigi Becali vrea să devină primarul Capitalei la alegerile care vor avea loc pe 10 iunie, iar afişe cu patronul roş-albaştrilor au apărut peste tot prin Bucureşti. Acesta s-a decis să se folosească şi de funcţia pe care o ocupă la Steaua.

Un afiş uriaş cu Gigi Becali şi mesajul acestuia electoral a fost instalat chiar în faţa intrării din Complexul Ghencea. Poza a fost postată pe site-ul suporterilor stelişti, www.fcsteaua.ro

Aseară, într-o emisiune electorală, latifundiarul din Pipera recunoştea că a intrat în cursa pentru Bucureşti din plictiseală. "Fotbalul e în vacanţă şi am zis să nu stau degeaba, d-aia m-am înscris la alegeri. După 10 iunie, începe iar campionatul şi totul revine la normal. Eu fără fotbal nu pot!", a comentat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
armion
armion  •  29 Mai 2012, 18:50

Din plictiseala ,ar fi bun ca primar ! Bucurestenilor cred ca-l meritati. Oierul ar face multe cand se plictiseste. Cel mai mult ar da pe GSP la Grigoroiu si ar primi multi,multi .... pupici.

booba
booba  •  29 Mai 2012, 17:59

Si GSP ii face campanie electorala, ca de obicei, unii ar zice pe gratis, dar eu ma indoiesc.

merace
merace  •  29 Mai 2012, 17:00

Oare cum ar arata Steaua daca Gigi ar ajunge primarul capitalei?! Dar Bucurestiul?! Dupa ce omul a fost prins cu valiza, bagat la celula, scapat de Vadim doar ca sa intre in Parlamentul European pentru imaginea PRM, oare ce circ ar deveni Bucurestiul cu Gigi la Primarie?! Probabil nu mult dupa aceea s-ar scanda pe stadioane si in fata primariei capitaliei "Gigi la Pescarie"!!! :D

Vezi toate comentariile (15)
Comentează