FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi le-a dat o veste mare fanilor FCSB: "Gata, a semnat contractul" » Ofertă pentru Florinel Coman + ce transferuri vrea

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 12:42

Gigi Becali a vorbit despre planurile pentru sezonul viitor și a precizat că mijlocașul portughez Filipe Teixeira, 38 de ani, a semnat prelungirea contractului. 

"Cu Filipe Teixeira s-a rezolvat deja. A semnat pe 6 luni, iar dacă ne calificăm în Europa League se va prelungi automat pe încă 6 luni. O să aducem și câțiva jucători cu experiență, pe lângă să crească cei tineri. Vreau neapărat doi atacanți, că Alibec nu mai contează pentru noi", a declarat Gigi Becali la Pro X.

În plus, patronul FCSB a declarat că a refuzat o ofertă pentru Florinel Coman, atacantul de 19 ani al echipei.

"Acum trei zile am primit o ofertă pentru Florinel Coman. Mi-a zis cineva de la o echipă din străinătate că, dacă nu sunt mulțimit de el, îmi dă 3 milioane de euro, cât am plătit să-l iau de la Viitorul. Dar am refuzat.

Florinel nu pleacă acum, ci în minimum 2 ani. Vreau 100 de milioane de euro pe el. Coman are 15.000 de euro salariu, iar dacă mai vine peste 2 ani o ofertă pentru el, îl chem și îi măresc salariul. Doar cu salarii mari poți face performanță. Trebuie o strategie de bani".

"Îl apreciez pe Cicâldău, dar trebuie să demonstreze înainte să îl transfer. Toți pe care i-am adus de la Viitorul au demonstrat valoarea câștigând campionatul"Gigi Becali

Citește și: Delir în direct al lui Gigi Becali, după succesul Simonei Halep: "Simona ne-a dat puterea: FCSB va câștiga Liga Campionilor, vă promit! Știu, pare o nebunie. Am vorbit direct cu Hristos"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
minell73
minell73  •  12 Iunie 2018, 10:21
Postat de Popescu Alexandru pe 12 Iunie 2018, 08:50

Teixeira, in ciuda varstei pe care o are e un adevarat profesionist si ar trebui pastrat in managementul Stelei dupa ce se retrage.La experienta pe care o are, poate aduce un mare plus si o nota de profesionalism, ceea ce i-a lipsit mult echipei in ultimul timp!

Un om normal nu are cum sa fie in stafful infractional. Ca sa fi la acest club, trebuie sa ai macar 1 an de puscarie.

104062810488705
Costi Costica  •  12 Iunie 2018, 09:49

prostu nu e prost destul daca nu e si fudul asa e asta ai vorbit cu doamne ba *** ca jignesti crestinii hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  12 Iunie 2018, 08:50

Teixeira, in ciuda varstei pe care o are e un adevarat profesionist si ar trebui pastrat in managementul Stelei dupa ce se retrage.La experienta pe care o are, poate aduce un mare plus si o nota de profesionalism, ceea ce i-a lipsit mult echipei in ultimul timp!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează