FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, LUNI, 17 OCTOMBRIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Gigi Mulțescu a oferit declarația zilei: "Pentru olteni, meciul cu Dinamo este mai important decât este pentru Barcelona meciul cu Real"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 11:38

CSU Craiova și Dinamo se vor duela luni, de la ora 20:30, în derby-ul acestei etape.

Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre duelul cu marea rivală și a spus că pentru fanii olteni, meciul cu Dinamo este mai important decât este pentru fanii catalani pentru cu Real Madrid.

"Este un meci dificil pentru noi. Dinamo are un lot bun şi un antrenor foarte bun. Pe lângă jucătorii decisivi, precum Rotariu, Lazăr, Gnohere sau Nistor, ei au mai adus fotbalişti de calitate, precum Nemec sau May. Pentru noi este o perioadă de consolidare a jocului ofensiv. Vrem să fim mai eficace. În plus, am lucrat şi pentru recuperarea unor jucători accidentaţi, în speţă Madson şi Ivan.

Este un dezavantaj că nu jucăm acasă. Sper ca fanii să ne susţină şi acolo, fiindcă pentru ei acest meci este mai important decât este pentru cei de la Barcelona meciul cu Real Madrid.

Avem cei mai mulţi şi mai pasionaţi suporteri şi pentru mine a devenit un obiectiv personal să le oferim fotbal spectaculos. Eu nu agreez ideea că mai bine joci prost şi câştigi. Consider că jocul bun trebuie să primeze", a spus Gigi Mulțescu la conferința de presă.

CSU Craiova - Dinamo se va disputa luni, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
bogdany8
bogdany8  •  16 Octombrie 2016, 05:42

ce rivalitate bre multescule cu clona politica psd infiintata in 2013 ??

eucutine
eucutine  •  15 Octombrie 2016, 14:08

craiova este obisnuita sa piarda la Severin. A facut-o o data, o va mai face si a doua oara.

redshow
redshow  •  15 Octombrie 2016, 13:39

Astia se baga singuri in seama. De unde rivalitate intre Dinamo si CraiOlguta??? Nici echipa lui Mititelu nu mai era adevarata Universitatea!! Pe adevarata " Maxima" au omorat- o oltenii " din prea multa dragoste"

Vezi toate comentariile (14)
Comentează