FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-2

Gigi Mulțescu, atac la adresa lui Radunovici: "E inimaginabil ce a făcut, eu am văzut multe" + Vinovat-supriză găsit pentru prestația penibilă a Astrei

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 23:40

Gigi Mulțescu a reacționat după înfrângerea echipei sale cu CFR Cluj, scor 0-2. Îl taxează pe Risto Radunovici, fundașul schimbat în minutul 20, dar mai arată spre un vinovat-surpriză Radu Petrescu, arbitrul mecului. 

"Radunovici era supărat că l-am schimbat. Mai dăduse o pasă la adversar și era să luăm gol. A mai pierdut și o minge. Era clar că era depășit de joc. I-am făcut un serviciu, să nu se mai chinuie. Credeam că bagă capul în pământ și își cere scuze. E inimaginabil ce a făcut, că a venit să se certe. Am văzut multe, dar ca asta nu", a zis Gigi Mulțescu la TV Digi Sport. 

...despre CFR: "CFR e o echipă care face pressing, ne-a surprins puțin. Într-o perioadă în care lucrurile erau echilibrate, să dai ceea ce e echivalentul unui autogol e un șoc. În primul rând psihic. Ei au controlat prima parte, a doua a fost a noastră. Puteam să și înscriem. Au fost mai buni, sunt mai puternici fotbaliști". 

...despre Radu Petrescu: "A apărut și domnul Beto (n.r aluzie la meciul CFR-ului cu Voința Sibiu când a anulat un gol al sibienilor, după o simulare grosolană a lui Beto), nu vă aduceți aminte ce a făcut? Și azi a dat tot într-o direcție. Dacă le dai o groază de mingi, e normal să nu mai obosească să o câștige". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Mai 2018, 09:43

Astra tot campionatul a oscilat intre meciuri la limita cu non-combatul si meciuri 'eroice'. Au jucat in functie de ce interese , sportive sau mai degraba financiare, au avut. Cu Dinamo de exemplu au fost zmei in ultima etapa, zici ca era meciul secolului pt ei. Cu FCSB si CFR pe de alta parte nu au jucat absolut nimic pe teren propriu, dadeau pe langa minge, pasau la adversari, totul anapoda.

whiteredarad
whiteredarad  •  14 Mai 2018, 09:39

Nesportiv si fara a avea dreptate Multescu. La faza cu Radunovici, Iliev a"dormit " pe linia portii, iar centrarea si reluarea lui Tucudean au fost perfecte. O victorie meritata, si este rusinoasa afirmatia ca arbitrul ar fi ajutat CFR. Multescu nu stie sa piarda, nu degeaba nu prea sta intr-un loc

apolzancca
apolzancca  •  14 Mai 2018, 08:16
Postat de dinamo_fan pe 14 Mai 2018, 00:11

baieti, va recomand sa scoateti ceva pentru comentatorii cu scaun la cap ca toti trolii gigisti sunt sub perfuzii si nu mia comenteaa nici dracu articolele astea cancaniste. Mai bine treceti pe fotbal internatinal ca au fost niste rezultate interesante azi prin europa. un 5-4 prin Anglia, alt 5-4 in Spania. prima infrangere a Barcelonei, s-a jucat titlul in Italia samd. faceti si voi 2 articole de ziar de sport ?

Campionii...din play-out....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează