FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Mulțescu, noi explicații după demisie: „Am fost prea credul” » Ce le reproșează jucătorilor lui Dinamo

FOTO: Cristi Preda +14   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 09:46 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 15:40

După Astra – Dinamo 1-0, în turul semifinalelor Cupei României, antrenorul Gigi Mulțescu și-a anunțat demisia. În locul său, Dinamo îl aduce pe Dusan Uhrin (53 de ani).

Tehnicianul de 69 de ani, care a pierdut toate cele patru meciuri din acest mandat, a explicat decizia sa și a dezvăluit care au fost problemele pe care le-a avut la Dinamo și care l-au determinat să plece.

Gigi Mulțescu: „Așteptam mai mult de la unii jucători de la Dinamo”

„Pe antrenori îi țin rezultatele. Pe mine nu m-au ținut de data asta, rezultatele au fost slabe. Lipsa rezultatelor înseamnă că trebuia să plec. Nu aveam timp să construiesc mai mult, trebuia să improvizez din ce este acum în lot. N-am avut timp, n-am avut noroc, n-am avut din ce să aleg sau n-am avut eu inspirație.

Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin
ASTRA - DINAMO 1-0
Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin

Îmi reproșez că am fost prea credul. Am crezut că pot să fac mai mult decât s-a dovedit că am făcut. Am făcut tot ce am știut.

Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii! Au vrut, dar n-au putut. Recunosc că am avut așteptări mai mari de la anumiți jucători. Sunt și ei într-un stres cumplit, sub o presiune imensă. Am clacat împreună. Eu plec, ei rămân să salveze ce mai este de salvat”, a spus Gigi Mulțescu pentru Fanatik.

 VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu, prima reacție după demisia lui Mulțescu de la Dinamo: „Mă înfioară când văd asta” » Ce problemă crede că va avea Uhrin

Un jucător de la Dinamo, cel mai slab de pe teren! Cât a luat Mulțescu la ultimul meci pentru „câini”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
creeperno290
creeperno290  •  14 Aprilie 2021, 22:55

Daca ramanea antrenor la inceputul sezonului si nu aparea contra, cu jucatori ca valle, camara si gonzalez, domnul Multescu ne-ar fi dus in playoff

tororosso
tororosso  •  14 Aprilie 2021, 14:49

Un mare om cu mare caracter ! Bine că sa trezit în al 12 lea ceas și a plecat . Un om suferind fizic dar și moral că nu a putut face mai mult echipei sale de suflet . Să tot forțezi ca și club dar și conducere la menținere lui Mulțescu duce la un singur fapt...nesimțire . La cei 70 de ani numai de stres și haos avea el nevoie . Cine crede cum că Uhrin va putea aduce o schimbare în bine , se înșeală . În afară de 3/4 jucători buni trebuie alungați mai toți parveniții și clădită o echipă cu devotament din tineri autohtoni .

popescu222
popescu222  •  14 Aprilie 2021, 13:23

Un domn adevarat. Respect.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează