FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gigi Mulțescu, mesaj pentru steliști înainte de meciul direct: ”Le vom răspunde aroganților”

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Gigi Mulțescu a transmis un mesaj steliștilor înainte de confruntarea de duminică.

Gigi Mulțescu a demarat în trombă duelul cu Steaua, o adevărată finală a sezonului de toamnă, duminica viitoare: "Imediat cum s-a terminat meciul cu Botoșaniul, am început să ne gândim la celălalt și-l pregătim în consecință. Pentru noi e important. Probabil, pentru Steaua nu e, că am văzut că suntem luați de sus și nu reprezentăm nimic pentru primele locuri.

Ăsta e discursul adversarilor, sunt aroganți, după ce au cumpărat tot ce e în România. Au și aroganța să ne jignească, nu știu de ce, să ne minimalizeze. Poate că e mai bine că suntem priviți ca outsideri. O să răspundem pe teren, să ne ridicăm la valoarea mult titratei echipe Steaua sau cum i-o mai spune! Au cumpărat tot, numai iarba n-au cumpărat-o!".

Antrenorul oltenilor are propriile lui probleme, deși spune că accidentările lui Acka și Popov nu sunt grave și fundașii își vor reveni: "Sunt bucuros că echipa mea joacă ofensiv, a făcut-o și cu Botoșaniul, un adversar foarte disciplinat tactic, un Atletico Madrid de România. Am avut 3-4 ocazii mari de a închide jocul, dar nu s-a întâmplat așa. Atacanții sunt egoiști, dar când ai coechipierul liber, în poziție mai bună, pasezi! Și marca toată lumea. Îi voi mai atenționa vizavi de acest aspect, fiindcă mă apucă groaza la câte ratări avem".

"Te și enervează atâtea ratări"

Gigi Mulțescu a criticat, din nou, ratările fotbaliștilor săi din ofensivă: "Nu-și dau pase acolo, în față, joacă fiecare pentru el. Asemenea ratări se pot răzbuna la meciul viitor, cu Steaua, unde am putea să nu mai avem atâtea oportunități în fața porții".

Căpitanul Bogdan Vătăjelu, fundaș stânga, a fost la fel de drastic: "Te și enervezi când vezi cum coechipierii tăi ratează atât de multe ocazii! Ar trebui să fie mai multă concentrare acolo, în față. Atacanții să fie mai atenți, depinde de ei să marcăm. Fiindcă dacă luăm gol, în primul rând e vina noastră, a apărătorilor".

"Se bat echipele de pe primele locuri, normal că este un derby. E un meci important, greu, dar va fi frumos. Așteptăm spectatorii în număr cât mai mare la București, vom avea mulți fani la stadion"
Bogdan Vătăjelu, fundaș CSU Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
aius
aius  •  26 Septembrie 2016, 15:10
Postat de Florean Andrei pe 26 Septembrie 2016, 10:05

Acesta este un fost dinamovist care antrenează acum o echipă mediocră şi care se bagă singur în seamă. Bă handi, singurul derby al fotbalului românesc este Steaua- Dinamo !

Bai nea Florean,din pacate ai dreptate ,acest derby ,,nascut,,de comunisti,dintre doua echipe facute la apelul bocancilor,si inscrise direct in div.A ! E bine ca te mandresti cu lucrul asta!Craiova(fosta) singura care mai reusea sa le dea peste bot,grangurilor de la bucuresti !Sa lasam copiii astia,si sa se joace corect,nu ce am vazut la meciul fcsb -voluntari !

doriangray69
doriangray69  •  26 Septembrie 2016, 10:37

vor veni fanii de la universitatea craiova

hohenstaufen
hohenstaufen  •  26 Septembrie 2016, 10:30
Postat de ortega pe 26 Septembrie 2016, 10:13

Stai liniștit nea Gigi ( Mulțescu) , Zippo l-a trimis deja la instruire pe alt lânos , Radu Petrescu ... Să vă așteptați măcar la două penalty-uri pentru fabricantele de miei ...

Stai linistit ortega...***e. In rest frustrarea isi spune cuvantul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează