FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 2-1

Gigi Mulțescu șochează după victoria cu Dinamo: "M-au amenințat, nu e nicio glumă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 22:37

Gigi Mulțescu a surprins după victoria cu Dinamo a echipei sale, scor 2-1. Antrenorul celor de la CS U Craiova susține că a fost amenințat pe stradă în săptămâna acestui joc. 

"Am avut o presiune foarte mare. Am fost amenințat de oameni pe stradă că dacă nu câștig cu Dinamo să nu mai calc în Craiova. Mi-au zis să plec singur, să nu fie nevoie de violență. Nu a fost o glumă, totul a fost foarte serios.

E o victorie prea frumoasă, chiar și în condițiile astea. Bine că am câștigat, chiar dacă iar am ratat cam mult. Pentru mine e foarte important ca echipa să fie ofensivă. Dacă nu aș fi învins, cred că aș fi plecat. Nu știu. Am ținut-o până la meci, m-am descătușat. Mi-a fost teamă.

Era presiunea că am fost la Dinamo, probabil asta a fost. Eu am bătut pe Dinamo și când eram la Jiul pe timpul celălalt, când puteam suporta niște chestii. I-am bătut cu Astra, Petrolul, Sportul. I-am tot bătut pe Dinamo", a zis Gigi Mulțescu la Digi. 

...despre lupta la titlu: "Mai e mult până să ne gândim la titlu. Trebuie să o luăm meci cu meci. Mai e mult de jucat. Avem multe de îndreptat". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  18 Octombrie 2016, 07:14

am ajuns sa ma uit la meciul asta si sa-mi placa, multescu ,pe unde a umblat a facut treaba. de stilul lui steaua, ne-a facut reghe ( marele ingamfat ) sa uitam si sa ne fie rusine ce joaca !!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 Octombrie 2016, 04:12
Postat de Tavi A'visi pe 18 Octombrie 2016, 01:22

Nu trebuie sa privesti asa ingust. Multescu a fost dat afara in repetate ori afara de la Dinamo. Trebuie sa acceptam sportivitatea reala, cel mai bun sa castige. Aceasta victorie este Balsam pentru sufletul lui si nu numai al lui ci al intregi Regiuni.

Ce regiune ca Romania nu mai exista decit pe harta .

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  18 Octombrie 2016, 01:43
Postat de Tavi A'visi pe 18 Octombrie 2016, 01:15

Craiova a avut intotdeauna fotbalisti si spectatori buni. La Craiova trebuie doar o conducere buna si atunci o sa ajunga din nou Campioana. Ca este FCU.Craiova sau CSU. Craiova este exact *** egal. Cel care a avut echipa inainte a gresit cand a schimbat numele echipei pentru a nu plati taxe. In momentul cand schimbi o litera din Nume este ca atunci cand din Oblemenco faci Oblemenc sau Blemenco deci automatic numele nu mai este acelasi.

Parca ziceai ca nu conteaza daca e FCU sau CSU (exact egal - spuneai). Apoi te contrazici spunand ca daca schimbi o singura litera schimbi totul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează