FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Neţoiu: "Dacă Gabi Torje ajunge la Steaua, Dinamo ar trebui să-şi închidă uşile"

Gigi Neţoiu, alături de Victor Becali şi Cristi Borcea
Gigi Neţoiu, alături de Victor Becali şi Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 23:36

Fostul acţionar al clubului Dinamo, Gigi Neţoiu, a comentat posibilul transfer al lui Gabi Torje la Steaua, spunînd că aceasta ar fi cea mai proastă decizie a şefilor din Ştefan cel Mare din ultimii ani.

Neţoiu nu a pierdut ocazia de a vorbi şi despre noul tehnician al echipei Dinamo, Liviu Ciobotariu, spunînd că acesta nu are experinţa pentru a îndeplini obiectivele stabilite de şefi.

"Dacă ajunge Torje la Steaua, atunci Dinamo trebuie să pună lacătul, să-şi închidă uşile. Torje e cel mai important jucător al lui Dinamo şi fără el termină la mijlocul clasamentului", a spus Gigi Neţoiu la GSPTV.

"Liviu Ciobotariu e un antrenor tînăr, dar la Dinamo se doreşte altceva. Nu ştiu dacă e timp să se facă experimente. Probabil că cel care l-a ales va şi răspunde în cazul unui eşec", a mai spus fostul acţionar al lui Dinamo.

Gigi Neţoiu a comentat şi scandalul dintre acţionarii lui Dinamo, Dragoş Săvulescu şi Cristi Borcea: "Cine e acest Dragoş Săvulescu? Preşedinte delegat?! Eu nu am auzit niciodată de funcţia asta şi nu ştiu ce atribuţii ar putea avea. Dacă singurul lui rost e să dea declaraţii, atunci îi transmit că fotbalul nu se face în presă, de ce credeţi că nu mai vin suporterii la stadion!".

CITEŞTE ŞI...
RĂZBOI la Dinamo » Mesajul lui Borcea pentru Săvulescu: "Vorbeşti mult şi PROST"

Dragoş Săvulescu îi răspunde elegant lui Cristi Borcea: "Ar trebui să discute cu mine înainte de a mă ataca"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
nelutm2011
nelutm2011  •  28 Iunie 2011, 10:40

DACA VENEA DE LA JUNIORII LUI DINAMO TORJE PUTEA FI NUMIT DINAMOVIST.ALTFEL NU ARE NICI O TREABA CU DINAMO.POATE SA MEARGA LA STEAUA LINISTIT.DACA AR FI MERS RADUCIOIU LA STEAUA AR FI FOST O PROBLEMA.TORJE E TIMISOREAN SI A FOST FORMAT DE POLI TIMISOARA.NU VA FI NICIODATA DINAMOVIST.

viorescu
viorescu  •  28 Iunie 2011, 10:20

Impaiat i-ar sta mai bine militianului!?!

ockilaaa
ockilaaa  •  28 Iunie 2011, 08:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bocitu` lu` mimi in genunchi a fost mai mult asa de ockii lumii - torjica nu se prefacea ;)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează