FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi nu-i va premia pe jucători pentru cîştigarea titlului: "S-a terminat cu boieria în curtea lui Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 17:24

Steliştii au cîştigat campionatul într-un mod detaşat, dar nu vor lua nici o o primă pentru titlu. Gigi Becali a decis să ofere bonusuri doar pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Pentru o astfel de performanţă, steliştii vor fi recompensaţi cu cîte 100.000 de euro.

"Da, este adevărat, nu le dau jucătorilor nici o primă pentru cîştigarea campionatului. Le-am spus de la început că le dau 100.000 de euro dacă intră în grupe. Şi aşa sînt jucători care cîştigă bani degeaba şi joacă din an în paşte. O să vedeţi că de la anul nu o să mai îmbrace tricoul Stelei.

S-a terminat cu boieria în curtea lui Becali, o să plătesc doar performanţa. Şi asta înseamnă grupele Champions League şi primăvara Champions League", a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
ainraymon
ainraymon  •  15 Mai 2013, 12:01

Ciobanu tot cioban! Dupa ce si-a vazut branza-n putinatrimite oile pe miriste... Sa manance radacini de paie... Nu-l mai intereseaza nimic de acum incolo decat teschereaua!!!

bogddan.petrescu
bogddan.petrescu  •  14 Mai 2013, 22:43

Dupa ce si-au rupt picioarele s-a gandit jiji ca nu au facut performanta si nu merita niciun ban

merace
merace  •  14 Mai 2013, 21:18

Si daca un jucator (dintre cei care luara campionatul) e vandut inainte, Gigi mai scapa de o datorie... :D HaHaHa!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează