FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi nu vrea să-și asume responsabilitatea unui posibil meci al Stelei pe Arena Națională: "Să facă Argăseală pușcărie!"

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2016 00:00

De trei luni şi jumătate, cel mai mare stadion din România stă închis din cauza lipsei avizului ISU pentru membrana din care e făcut acoperișul retractabil!

După ce, zilele trecute, conducerea ISU a făcut o inspecție amănunțită la Arena Națională, s-a decis ca până la finele lunii martie aceasta să rămână închisă. Totuși, acolo se pot disputa meciuri doar dacă organizatorul își asumă răspunderea.

Despre acest subiect a vorbit și Gigi Becali la DigiSport: "Pe Arenă, Steaua joacă numai dacă îşi ia angajamentul beneficiarul, adică Argăseală, ca preşedinte. Eu, Becali, nu îmi iau angajamentul pe nimic. Eu nu mai risc nimic. Eu nu am calitate în club, dar dacă semnează el, eu o să dau şi comunicat că nu-mi asum răspunderea. Păi, ce, vine puţină apă la curent acolo, că asta înseamnă situaţie de urgenţă, şi se curentează. Puşcărie Becali 10 ani! Nu vreau, bă! Pentru fotbal? Să facă Argăseală dacă vrea!".

"Ca să joace Steaua pe Naţional Arena semnez eu. Nu-i problemă. Dacă nu s-a întâmplat nimic şi au fost focuri de artificii şi la finala Cupei României, şi la Cupa Ligii..."
Helmuth Duckadam, la DigiSport

25 octombrie 2015e data la care s-a jucat ultimul meci pe Arena Națională, Steaua - Pandurii 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
robert1205
robert1205  •  21 Februarie 2016, 21:22

CE club este asta condus de iresponsabili ?!? Unul mai dovleac decat altul. Palmierul incaseaza comisionele pe transferuri si sotul se face ca antreneaza. In ce hal a ajuns Steaua din anii 80,acum este steaua fara nume condusa de pacalici si mercenari.

gicab
gicab  •  21 Februarie 2016, 10:20

Jiji nu e legat oficial cu niciun act de fcsp, asa ca nu are cum sa si dea el acordul scris si nici argaseala nu e beneficiaru ci fcsb , ca nu joaca fcspeu pentru argaseala ci pentru fcsp

blatistu49
blatistu49  •  21 Februarie 2016, 09:22

sa faceti uimpreuna si cu TUDOR ca mai ai dosare de jaf

Vezi toate comentariile (3)
Comentează