FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PARTIZAN, AZI, 21:30, GSP.RO ȘI PROTV

Gigi promite ce nu poate lua » FRF a anunțat ieri: "Jairo și Wesley nu pot veni la Steaua"

Articol de , - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 00:00

Becali a anunțat că vrea trei jucători de la Trencin, însă doi sînt brazilieni și nu pot fi aduși în România pentru că în ultimul an nu au fost convocați la echipa națională

În urmă cu două zile, Gigi Becali a anunțat transferuri importante pentru Steaua. Pe lîngă De Amorim și Alibec, patronul roș-albaștrilor a spus că-și dorește încă cinci jucători. "Sînt doi străini, am negociat pentru ei, vin sută la sută. Unul e atacant și unul e mijlocaș central, dar nu pot să vă spun numele lor. În plus, pentru grupe o să mai iau trei fotbaliști de la Trencin: atacantul, mijlocașul stînga și cel central", a spus Gigi la DigiSport. Jucătorii de la adversara Stelei din turul doi preliminar sînt brazilienii Wesley și Jairo și slovacul Bero. Totuși, doar acesta din urmă ar putea să fie legitimat la roș-albaștri, ceilalți doi neavînd acest drept, conform noii legi pe care Federația a aprobat-o în acest an.

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a explicat pentru Gazeta Sporturilor: "Legea a intrat în vigoare din aprilie 2015. Lucrurile sînt clare! În România pot fi aduși jucători care sînt comunitari sau care sînt extracomunitari și care au bifat în ultimul an trei convocări la lotul național, fie că a fost la prima echipă, la cea de tineret sau la juniori. Sînt niște excepții în ceea ce privește țările care au semnat acorduri cu Uniunea Europeană în ceea ce privește forța de muncă, dar Brazilia nu este una dintre acestea. Astfel, cei doi jucători de la Trencin ar putea să fie legitimați doar dacă au trei convocări în ultimul an calendaristic sau dacă dețin cetățenia unei țări din UE".

În aceste condiții, singurul fotbalist pe care Gigi îl poate lua de la Trencin este Matus Bero, mijlocașul central slovac de 19 ani care a marcat un gol la București.

"Ne-au impresionat cei trei fotbaliști ai lui Trencin, dar să vedem dacă-i putem aduce pentru că se cer bani mulți pentru ei. Despre ceilalți doi, cu care am negociat deja, nu pot să vă spun decît că sînt doi jucători de culoare"
Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua

"Sînt specialist la fotbal! Nu ştiu să fac altă afacere. M-am priceput la oi, mi-a mers bine. Acum vreau să cîștig milioane din fotbal pentru că sînt as"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
112137552465455
Petre Florin  •  29 Iulie 2015, 19:13

*** ,legea intra in vigoare de la anu nu anu asta ,ce *** o suciti.si nu va mai stresati voi atata,***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  29 Iulie 2015, 14:14

Remarc un lucru citind comentariile, desi este o lege evident proasta, majoritatea subliniind acest aspect, mai sunt unii dinamopisti ce sufera de boala neuronului singuratic pe care-i doare de ciobanu' Stelei (in loc sa aiba grija de al lor). De faptul ca nu creste *** jucatori de fotbal, in loc de mioare. Credeti ca aceasta lege il va face pe el (si altii ca el) sa investeasca in juniori? Eu sunt sigur ca nu. Deci scopul pentru care se pare ca a fost data legea nu va fi atins. Si mai am o intrebare pentru dinamopisti, de ce in proiectul Newnewnewdinamo nu sunt promovati jucatorii crescuti de club? Au nevoie de atacant, de ce se chinuie de luni de zile sa aduca de afara un atacant?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  29 Iulie 2015, 13:25
Postat de zizu pe 29 Iulie 2015, 13:23

hai nu zau? vad ca ajax ul pe principiul asta merge si alimenteaza propria echipa si olanda fara probleme,la nemti la fel,spaniolii nu mai zic pana si nationala daneza (radeati de dinamo),dar de te uiti la campionatele under de pe eurosport sunt superioare oricarei echipe de la noi

trebuie sa investesti tu in ei...sa i educi,cresti nu sa astepti sa tii creasca altul iar tu sa iei banu...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează