FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA CHIŞINĂU - STEAUA 0-4

Gigi s-a îndrăgostit de Maicon, Cîrţu îl trimite pe teren » Titular pe Bega şi cumpărat la vară!

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 10:50

Patronul l-a urmărit pe Maicon în amicalul cu Dacia, a rămas impresionat şi e decis să-l achiziţioneze definitiv. Antrenorul se gîndeşte să-l titularizeze sîmbătă, în derby-ul cu Poli

Maicon - Mihai Costea e cuplul de atac pe care Steaua va conta în sezonul următor. Pe primul, "militarii" se vor baza încă din etapa următoarea, în Banat. Gigi Becali a insistat tot timpul pentru folosirea brazilianului care în acest moment e doar împrumutat de la Volin Luţk. Patronul a urmărit la TV amicalul cu Dacia Chişinău şi a reacţionat în preajma apropiaţilor săi la golurile formidabile ale brazilianului: "Ce mai căutăm noi un atacant?! Gata, îl avem aici! Maicon chiar e foarte bun, m-am convins!".

Steaua urmărea să mai achiziţioneze încă un vîrf după ce l-a luat deja pe Mihai Costea, fiindcă olteanul e mai degrabă un atacant retras sau o extremă decît genul "target man". Dacă se hotărăşte să-l păstreze pe Maicon, Gigi ar avea de plătit 800.000 de euro. Pînă acum a achitat 200.000 de euro pentru împrumutul lui pînă în vară.

Perfect pentru contraatac
Sud-americanul a făcut senzaţie la Chişinău cu cele două goluri pe care le-a marcat, cu o bară, plus alte execuţii spectaculoase. Lui Cîrţu i-a atras atenţia şi graţie stilului pe care îl are. Maicon s-a descurcat foarte bine mai ales cînd Steaua a pornit acţiuni de contraatac, adică strategia pe care tehnicianul vrea s-o adopte sîmbătă, la Timişoara. Unde e tentat să înceapă cu brazilianul titular, ca vîrf. Antrenorul garantase înainte să-l folosească prima dată: "20 de minute îmi vor fi de ajuns ca să-mi dau seama dacă Maicon e fotbalist sau nu. Eu văd imediat calităţile!". Şi brazilianul a reuşit să-i ia ochii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
imperator
imperator  •  29 Martie 2011, 02:47
Postat de panda70 pe 28 Martie 2011, 15:06

sincer, are calitati Maicon, dar pare labil psihic. ramane de vazut cum se descurca in viitor. personal nu-l vad sa faca purici multi la steaua. stie toata lumea cum sunt indepartati jucatorii in caz de rateu. este suficient sa-l critice jiji si nu va mai juca nimic. la steaua rezista numai jucatorii cu un psihic bun

tu esti doctor telepatic ma ?

ironic
ironic  •  28 Martie 2011, 21:17
Postat de sangerica pe 28 Martie 2011, 19:58

ce treba are ce a zis ala cu bakaj si ce zici u acolo frate omul a zis doar ca maicon are calitati cum au avut si multi alti jucatori inainte sa ajunga la steaua cioban pprost ce esti..

Amigo, inainte sa-ti cureti balega de pe carnatii aia cu care bati in tastatura , CITESTE TOT !! Cum dr@cu' sa te apuci sa spui despre un om ca e "labil psihic" ATUNCI CAND TU N-AI AVUT NICI MACAR UN MINIM CONTACT cu persoana respectiva. Omul care arunca asa cu caracterizarile are cel putin o mare calitate din 2 posibilitati : ori e un geniu , ori e urmasul mamei Omida ( din flori probabil). Si acu' daca ai priceput ceva , cat de cat , treci la nani , ca maine dimineata te trezesti devreme si Joiana te asteapta sa-i dai o mangaiere delicata pe uger. Vaya con Dios !

sangerica
sangerica  •  28 Martie 2011, 19:58
Postat de ironic pe 28 Martie 2011, 18:37

Dupa parerea ta de specialist , ce crezi ? E mai labil Maicon decat Bakaj ?

ce treba are ce a zis ala cu bakaj si ce zici u acolo frate omul a zis doar ca maicon are calitati cum au avut si multi alti jucatori inainte sa ajunga la steaua cioban pprost ce esti..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează