FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi s-a interesat la Levy de "călăul" Stelei: ""Amasha nu e scump, ia-l!"

Amasha (în verde) a fost coșmarul
steliștilor în meciul de la Haifa. FOTO Raed Krishan
Amasha (în verde) a fost coșmarul steliștilor în meciul de la Haifa. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2011 23:12

Becali s-a interesat la Levy despre atacantul israelian care a terorizat Steaua la Haifa şi intenţionează să facă o ofertă pentru el în iarna asta


Steaua a pierdut cu 0-5 la Haifa, dar s-a ales totuşi cu ceva: a văzut un fotbalist. Vilham Amasha le-a dat două goluri fantastice roş-albaştrilor şi a devenit atacantul cu care Becali visează să înceapă campania de achiziţii din iarna asta. Vîrful israelian are 26 de ani, măsoară 1,77 metri şi e golgeterul lui Maccabi în acest sezon, atît în campionatul intern, cît şi în Europa League.

Becali a spus şi după meci că a fost impresionat de el şi că i-ar plăcea să-l ia. Recent l-a sunat pe Ronny Levy ca să culeagă informaţii, mai ales despre preţul posibil al lui Amasha. "Nu e scump. Nu-mi dau seama cît, exact, ar cere Maccabi, dar sigur poţi să-ţi permiţi", i-a răspuns tehnicianul pe care Gigi l-a demis recent.

S-a rupt şi Bălan!
Steaua continuă să piardă jucător sau jucători la fiecare meci pe care-l dispută, din cauza accidentărilor. Aseară a cedat Tiberiu Bălan! A simţit dureri musculare din minutul 30 şi a mai stat şapte minute pe teren, pînă cînd a fost înlocuit cu Năstăsie. Se va şti azi ce are exact, cînd mai sînt programaţi la RMN şi Gardoş, şi Tatu. Ultimii doi au, cel mai probabil, rupturi musculare.

I-a ameninţat înainte
Becali a fost înaintea meciului în cantonamentul steliştilor. A discutat două ore cu Ilie Stan, după care a vorbit şi cu jucătorii. "Dacă nu aveţi 2-0 la pauză cu ăştia, intru peste voi, în vestiar, la pauză! Înseamnă că ne lăsăm de fotbal dacă ne bate Chiajna", le-a spus Becali steliştilor.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  07 Noiembrie 2011, 13:44

Il vrea jiji pe Apasha :)) Sa-l iai si pe Winnetou =))

many_steaua
many_steaua  •  07 Noiembrie 2011, 11:06
Postat de steaua88 pe 07 Noiembrie 2011, 10:16

Te-ai saturat de Bicfalvi dar de vreo 3 sezoane a cam tinut mijlocul in picioare de cate ori a fost folosit! Nimeni nu vede ca Borceanu doarme in teren? Bicfalvi a mai urcat, a ajutat atacul, a incercat suturi, a fost in extrema, a faultat tactic de vreo 3-4 ori sa nu scape aia pe contra...in timp ce Bourceanu a gresit vreo 7-8 pase simple si pe aparare a fost haotic! Inainte nu multi nu stiau cum sa dea cu pietre in Lovin iar acum am face cheta prin galerie sa-l mai avem pe Lovin pe acolo! Lui Bicfalvi nu i-au iesit cateva faze si pentru ca a trebuit sa alerge pentru Bourceanu! Sau va intrat in cap ca Bourceanu e bun? Nici cu Haifa nu s-a vazut deloc!

Bai tu ori ești prost, ori chiar el sau un prieten de al lui. Este o panaramă de jucător.

dejoc
dejoc  •  07 Noiembrie 2011, 09:20
Postat de madskills pe 07 Noiembrie 2011, 06:55

ce comentariu :)) dar perfect adevarat..din pacate

Se vede ca tii cu steaua

Vezi toate comentariile (15)
Comentează