FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi şi Giovanni Becali au un nou conflict » Se ceartă pe Chiricheş!

Vlad Chiricheş a fost dorit de AC Milan în această iarnă.
Vlad Chiricheş a fost dorit de AC Milan în această iarnă.

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 20:40

Agentul nu crede în oferta de peste 10 milioane de euro pentru jucător, iar patronul îl desfiinţează pe Vlad pentru eroarea de la Amsterdam, din cauza căreia ar fi ratat afacerea.

Gigi Becali şi Giovanni, vărul lui, au amîndoi legătură cu Chiricheş şi ambii ar vrea să-l vîndă pe Vlad cît mai curînd. Doar că au strategii atît de diferite că nu se mai înţeleg deloc pe acest subiect.

Patronul Stelei anunţase înaintea deplasării de la Amsterdam că are o ofertă de 15 milioane de euro pentru apărătorul "naţionalei", dar "totul se face după meciul cu Ajax". Ieri a mai scăzut din sumă: "De fapt, era vorba despre 12 milioane de euro, dar a picat din cauza greşelii pe care Chiricheş a comis-o la primul gol al olandezilor".

Gigi a sugerat că ar fi fost vorba despre Al Ain, clubul pe care-l conduce Cosmin Olăroiu: "Ne mai prefacem că plouă, îl mai acoperim pe Chiricheş, dar nu poţi să dai o ţeapă de 12 milioane de euro, că omul ăla trebuie să garanteze acolo pentru jucător. Ar însemna să pierd şi prietenie şi încredere. După greşeala de la Amsterdam, el zice «băi Gigi, nu mai pot să garantez!»".

Refuză Ţările Arabe
Ioan Becali, impresarul lui Chiricheş, nu crede povestea: "Vă dau cuvîntul meu, m-a scîrbit cînd am auzit de 15 milioane de euro! Vlad nu se mişcă pînă la vară. Dacă va avea vreo ofertă atunci, va pleca. Altfel, continuă la Steaua, că mai are contract încă patru ani".

Agentul a explicat că jucătorul e şi el nemulţumit de destinaţia "Arabia", comentînd varianta Al Ain: "L-aţi întrebat pe Chiricheş de asta? Întrebaţi-l! Vă va spune că nu merge acolo nici pentru 40 de milioane de euro! Aşa cum Gigi nu a vrut să-l dea pentru 7 milioane la Milan, unde voia jucătorul, fotbalistul refuză el de data asta să meargă unde vrea patronul!".

"Nu dă cu capul!"
Patronul Stelei a continuat şi ieri să analizeze faza în urma căreia Ajax a deschis scorul pe Amsterdam Arena, o fază fixă în care belgianul Alderweireld a marcat de lîngă Chiricheş: "Săritura la cap e un defect al lui. Noi am luat multe goluri la faze fixe pe defecţiunea asta. Şi mai greşeşte uneori că încearcă să fie elegant, dar la fotbal nu există eleganţă. Dacă n-ar fi făcut gafa de joia trecută, ar fi fost vîndut deja, că aveam totul stabilit. Acum trebuie să mai stăm, să mai treacă timpul, să mai uite oamenii greşeala".

Nu s-au înţeles nici cu Moraes
Gigi a mai ratat o afacere cu verii Ioan şi Victor Becali. Acum un an şi jumătate, Steaua l-a dorit pe Junior Moraes, dar agenţii atacantului brazilian, rudele patronului Stelei, au preferat să ducă jucătorul la ŢSKA Sofia. Moraes a semnat cu bulgarii la cîteva zile după ce făcuse vizita medicală alături de roş-albaştri.

"E afectat că a ratat Milan"
Randamentul în scădere al lui Chiricheş are o explicaţie, cred agenţii jucătorului. Victor Becali a povestit cum au decurs discuţiile cu Milan: "Italienii ar fi plătit 7 milioane de euro, dar Gigi a cerut 10, iar Milan s-a retras. Chiricheş e un băiat cu capul pe umeri, dar normal că te afectează să ratezi un transfer la Milan!".

"Reghe trebuie să-l ajute"
Că Vlad Chiricheş nu e suficient de bun la jocul de cap a remarcat şi antrenorul unei adversare din Liga 1. Viorel Tănase, fostul tehnician al Oţelului, a analizat aptitudinile stoperului: "Chiricheş suferă la jocul aerian, asta e hiba lui. Probabil la juniori n-a fost pregătit pentru asta, dar problema încă e rezolvabilă. Cred că Reghecampf deja a sesizat şi-l ajută să corecteze acest defect".

Stancu i-a îmbogăţit
Bogdan Stancu la Galatasaray a fost precedenta afacere mare la care Gigi, Giovanni şi Victor au colaborat. Atacantul a fost cedat la Galatasaray în urmă cu doi ani şi verii au împărţit atunci 5 milioane de euro. Stancu era deţinut în coproprietate de Steaua şi de fraţii impresari, după ce-l cumpăraseră în colaborare de la Unirea Urziceni.

"Mercato e închis acum, deci Chiricheş n-are cum să plece de la Steaua. Cît despre Al Ain, vă garantez eu că arabii nici nu ştiu cine e Chiricheş!" (Ioan Becali, agentul lui Chiricheş)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
diss
diss  •  19 Februarie 2013, 12:57

Ion are dreptate! Daca Chiriches e fotbalist de 15 milioane atunci Gigi Becali va fi noul papa! Necazul e ca l-a distrus pe bietul Chiriches care nu mai joaca nimic!

terminatorul2
terminatorul2  •  19 Februarie 2013, 10:30
Postat de alpin pe 19 Februarie 2013, 08:49

"Daca va avea o oferta va pleca", spune impresarul sau. Recunoaste, deci, ca nu a existat nicio oferta pana acum!!! Mai scapa si becalihotzi cate un adevar, din an in paste.

Așa ai scăpat și tu de la ospiciu !?

alpin
alpin  •  19 Februarie 2013, 08:49

"Daca va avea o oferta va pleca", spune impresarul sau. Recunoaste, deci, ca nu a existat nicio oferta pana acum!!! Mai scapa si becalihotzi cate un adevar, din an in paste.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează