FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Gigi vrea să-l bată pe "Vamă": "O să-l scarpin pînă-i fac părul de oaie, prea şi-a luat-o în cap!" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 18:09

Gigi Becali ameninţă că va duce scandalul cu Dinu Gheorghe la un alt nivel. Patronul Stelei plănuieşte să tranşeze cu pumnii disputa cu oficialul Astrei.

"I-am permis prea multe lui Vamă! O să vedeţi că o să-l scarpin eu pe Vamă pînă îi fac părul de oaie! Pînă nu îl scarpini pe unul bine de tot, nu se potolesc ăştia. Iar pe unii nu poţi să îi potoleşti decît cu bătaia! Cînd o să-l văd pe Vamă, o să-l urechez că prea a minţit. A spus despre mine că sînt un nemernic şi un porc. O să-i ciufulesc eu părul că văd că prea şi-a luat-o în cap", a ameninţat azi Gigi Becali la Versus de pe GSP.TV.

Dinu Gheorghe: "Gigi e un nenorocit! Îmi pare rău pentru mama şi familia lui că ţin acasă un astfel de om"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (38)
pityiri_palko
pityiri_palko  •  02 Mai 2012, 12:20

As vrea sa-ti spun parul cui sa-l ciufulesti, aiuritule. Meriti o bataie buna, sora cu moartea, si nu doar de la dl. Dinu Gheorghe. Oare mai este vre-un om de care sa nu te fi legat, unul care sa te stimeze? Foarte greu de crezut. In locul matale eu m-as spanzura de prima grinda disponibila. Presupun ca tie-e greu sa te uiti in oglinda, ca toate se fac tandari...

biancorossi
biancorossi  •  02 Mai 2012, 12:09
Postat de superstar20 pe 01 Mai 2012, 18:51

Incredibil unde a ajuns acest nebun. Si nimeni nu ia nicio masura, in fata presei, in direct, rupe notificari din partea unei institutii a statului Roman, o institutie care l-a amendat pentru ca a jignit si a discriminat diferite persoana. Pentru ce a fost votat el ? Sa aiba imunitate ca sa isi permita sa faca ce vrea si sa nu fie arestat iar pe la locul de munca sa nu treaca ? Asta e om ? Face donatii si biserici ca apoi sa aiba argumentul asta ? Practic sa faca un santaj moral ? Daca faci gesturi de binefacere o faci ca sa ajuti nu sa poti spune atunci cand esti arestat ca tu ai facut case si biserici si ca esti om bun. Un fariseu si o mizerie de om.

bingo. no more comment here.

biancorossi
biancorossi  •  02 Mai 2012, 12:08
Postat de bandy pe 02 Mai 2012, 11:55

fara bodyguard il bombeaza "vama" de se kaka ciobanu' precum oile. Mai vrea sa fie primar...daca toti incultii, ciobanii, nesimtitii, arogantii vor sa prinda putere deplina...se duce dreacu tara asta.

am si zis: un fleac, il ciuruieste..))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează