FOTBAL  »  Superliga  »  MM LA STEAUA!

Gîndurile lui MM pentru banca Stelei: Levy şi Zenga

Articol de , - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Primele nume de pe lista lui Stoica sînt antrenori cu care a mai colaborat în trecut. Israelianul e mai uşor de adus, fiindcă e liber de contract, faţă de Zenga, legat de Al Nasr.

Mihai Stoica a lucrat la Steaua doar cu antrenori aleşi de el, exceptînd perioada în care în Ghencea s-a aflat Victor Piţurcă. Ce va face de data asta? Există un tehnician la care noul manager se gîndise încă de acum două luni, atunci cînd a mai discutat cu Gigi Becali despre revenirea sa în Ghencea. MM era în studio la DigiSport în momentul în care Ilie Dumitrescu a anunţat în direct că renunţă la postul de antrenor, după 1-1 acasă cu Astra.

"Levy ia campionatul!"
"Mă întorc! Vin cu Levy şi cu Maftei şi iau campionatul!", a reacţionat Stoica în studio, fără ca vorbele lui să fie captate de microfoane. Pe Rony Levy tot el l-a adus şi la Urziceni, în locul lui Dan Petrescu, pentru returul trecut. Israelianul e liber de contract în prezent. Gigi Becali a mai pronunţat numele lui săptămîna asta, atunci cînd s-a referit la potenţiali înlocuitori pentru Lăcătuş.

Zenga nu e liber
Walter Zenga, alt tehnician agreat de MM, e mai greu de adus imediat. Italianul lucrează pentru Al Nasr, din Arabia Saudită, unde i-a adus şi pe Cociş, şi pe Ovidiu Petre. Şansa pe care ar putea-o avea Steaua: trupa lui Zenga nu stă grozav în campionat şi e posibil ca asta să grăbească despărţirea italianului de arabi. Clubul din Ryad e pe locul 4 în campionat, la două puncte de lider, dar cu un meci în plus.

"Steaua are antrenor acum, pe Lăcătuş. Dacă revin în Ghencea? Totul e posibil, în viitor. Cît am fost acolo am avut avantajul să lucrez cu MM, el m-a ajutat"
Walter Zenga, antrenor Al Nasr

3 antrenori au lucrat cu Mihai Stoica, la Steaua, cît acesta a ocupat funcţia de manager general: Zenga, Protasov şi Olăroiu

10 luni
a lucrat Zenga la Steaua. Italianul a fost demis în 2005, cu trei etape înaintea finalului de campionat, care le-a adus roş-albaştrilor titlul de campioni

2
a fost locul pe care Unirea l-a ocupat în clasament la finalul sezonului 2009-2010, în care Levy a antrenat echipa doar în retur. După tur, ialomiţenii erau primii, la egalitate cu CFR

"Oriunde cu Maftei"
Mihai Stoica a confirmat aseară, la DigiSport, că şi-l doreşte pe Vasile Maftei, de la Urziceni: "Am zis încă de cînd m-am despărţit de Unirea: oriunde voi merge, la orice club din ţara asta, primul jucător pe care îl voi cere va fi Maftei!". Fundaşul de 29 de ani a evoluat pentru Rapid timp de nouă ani, fapt care i-ar îngreuna relaţia cu suporterii roş-albaştrilor.

Narcis a vorbit cu Petrescu
MM va colabora şi la Steaua cu Narcis Răducan, pe care el l-a adus la Urziceni. Actualul director sportiv din Ghencea a vorbit despre posibilitatea ca echipa de conducere din Bărăgan să se mute cu totul la Bucureşti: "Am discutat cu Dan Petrescu acum cîteva zile, mi-a zis că în proporţie de 90 la sută va continua la Kuban Krasnodar. Însă nu vedeţi că orice e posibil în fotbal? Mai ales acum, cînd revenirea lui MM s-a produs atît de neaşteptat...".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
karas20
karas20  •  23 Noiembrie 2010, 04:13

sunt stelist , insa maftei mi-a placut de cand juca la rapid ...e un stalp al apararii si chiar vreau sa vina la steaua dar stim cu totii ca este cam greu...E RAPIDIST convins ...si cred ca va ramane la urziceni pentru ca , copos e prea scartzar ..:d

kily
kily  •  20 Noiembrie 2010, 12:43

Levy nu este antrenor de Steaua si nici Maftei nu va ajunge in Ghencea, ca sa pateasca ce a patit intreg lotul "Urziceni". Becali usuca si iarba pe care calca!

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  20 Noiembrie 2010, 11:41

Sper sa nu vina niciunul dintre cei doi. Sa continue Lacatus ce-a inceput.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează