FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

Gîngioveanu: "Am nevoie de Craiova, iar Craiova are nevoie de mine"

Cosmin Gingioveanu, Gingioveanu, Craiova
Cosmin Gingioveanu, Gingioveanu, Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Fotbalistul Cosmin Gângioveanu, care a jucat în turul actualei ediţii de campionat la FC Vaslui, sub formă de împrumut, s-a declarat nerăbdător să evolueze din nou la Universitatea Craiova, din această iarnă.

"Da, aşa se pare, o să revin la Universitatea. În vară, a fost ce a fost, a trecut, poate că şi eu am fost puţin orgolios, pentru că am vrut să dau acel examen. Sper să joc cât mai bine, să ajut echipa să iasă din situaţia în care se află, pentru că îmi doresc din tot sufletul să revină acolo unde îi este locul, în fruntea clasamentului.

Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, pentru că la Vaslui am avut acea accidentare, nu prea am jucat, apoi a venit un alt antrenor, a vrut să facă schimbări, mie mi-a spus că nu sunt pregătit. Acum sunt, nu mai am nimic, mi-am revenit şi am o poftă nebună de joc. Abia aştept să înceapă returul, să joc la Universitatea.

Cred că şi eu am nevoie de Universitatea, şi Universitatea are nevoie de mine în momentul de faţă. Mi-ar fi plăcut să lucrăm în continuare cu Eugen Neagoe, mai ales că Geană a fost antrenorul care m-a promovat pe mine", a declarat Cosmin Gângioveanu.

Gângioveanu a fost trimis la echipa a doua a clubului Universitatea Craiova, la 5 iulie, după ce a refuzat să susţină examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă, aşa cum dorea conducerea grupării. Ulterior, la 22 iulie, clubul craiovean şi-a dat acordul pentru ca jucătorul să fie împrumutat la FC Vaslui.

Sursă: Mediafax

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (2)
 •  15 Decembrie 2009, 00:19

gangiovene ce nevoie aveai tu de bac tata , oricum se cunosc capacitatile mintale ale fotbalistilor

 •  14 Decembrie 2009, 17:11

Daca Gangioveanu va incepe sa gandeasca cu capul, va ajunge fotbalist, daca nu, nu. Oricum, in curtea Universitatii are doua exemple extrem de sugestive: unul este Dananae care, cu tenacitate si mult bun simt a ajuns unul din cei mai buni din tara pe postul sau, si un altul este Andrei Ionescu care s-e crezut cel putin Balaci si a ajuns un nimeni. Ramane la latitudinea lui Gangioveanu ce alternativa va alege. Si poate ca in aceasta pauza va compara minutele jucate la Vaslui cu cele din Banie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează