FOTBAL  »  LIGA 1  »  SUFERINŢA UNUI ANTRENOR

Gino îl ajută pe Vlad! » Preşedintele LPF a reacţionat după materialul apărut în Gazeta Sporturilor

Vlad a jucat la Steaua, Rapid, Sportul, FC Bihor și Mecanică Fină, apoi a activat la toate loturile naționale de juniori și la Sportul // Foto: Răzvan Luțac
Vlad a jucat la Steaua, Rapid, Sportul, FC Bihor și Mecanică Fină, apoi a activat la toate loturile naționale de juniori și la Sportul // Foto: Răzvan Luțac

Articol de , - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 ianuarie 2014 20:37

Gazeta de duminică a prezentat drama prin care trece Cornel Vlad, tehnicianul care i-a descoperit pe Lazăr, Bucur, Galamaz sau Dănciulescu. LPF îi va acorda o indemnizaţie de merit.

Aflat în imposibilitatea de a ieşi la pensie şi ajutat doar de banii soţiei, ai mamei şi ai prietenilor, fostul antrenor Cornel Vlad, 62 de ani, primeşte sprijin de la Gino Iorgulescu.

Conform surselor din cadrul LPF, noul preşedinte al Ligii îi va acorda o indemnizaţie de merit celui care i-a descoperit sau promovat, printre alţii, pe Costin Lazăr, Gigel Bucur, George Galamaz, Radu Niculescu şi Ionel Dănciulescu, dar care acum a suferit mai multe operaţii la cap, spate şi picior în urma unui accident.

În materialul din Gazeta de duminică, bărbatul i-a transmis fostului coleg din perioada Sportul să "îi recunoască meritele".

Un alt fost fotbalist trecut pe lista LPF este Viorel Turcu, 54 de ani, cel căruia i-au fost amputate picioarele din cauza unor infecţii în 2008 şi 2011.

Oficialii Ligii sînt pregătiţi să mărească lista, însă n-au fost stabilite, deocamdată, sumele cu care vor ajuta foştii sportivi aflaţi în dificultate.

"Vorbesc des cu Mircea Sandu şi cu Gino Iorgulescu. Le mulţumesc tuturor celor care mă ajută şi îmi pare rău că nu îi pot pomeni pe toţi" (Cornel Vlad, fost antrenor)

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (5)
dannicola
dannicola  •  07 Ianuarie 2014, 06:58

Sunt atitia "pensionari" in Romania. Acest om a activat in acest fenomen numit fotbal si nu cred ca pe gratis! De aceea sunt mirat ca nu are drept la pensie. Faptul ca primeste o pensie de merit de la LPF, este un lucru pozitiv. Acest lucru putea fi facut de FRF care a "gestionat" fenomenul fotbal la toate nivelele. LPF este doar pentru Liga I!!? Dar la noi ca la nimeni...

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  06 Ianuarie 2014, 13:59

Sincere felicitari, Gino Iorgulescu!

adicn
adicn  •  06 Ianuarie 2014, 12:34

Bravo!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează