LIGA 1  ·  ŢINTAR

Gino Iorgulescu a luat o decizie importantă azi: "Acele meciuri nu vor fi programate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 22 iunie 2014 14:14

Gino Iorgulescu a vorbit despre stabilirea ţintarului pentru sezonul 2014-2015 şi ce are de cînd să facă dacă nu vor fi cunoscute toate echipele participante. 

Pentru ca situaţia de anul trecut să nu se mai repete, cînd Rapid a început sezonul, însă pînă la urmă a fost retrogradată, fiind înlocuită de Concordia Chiajna.

”Nu ştim deocamdată care sînt toate echipele care se vor alinia la startul noului campionat. Am făcut o adresă către cei de la TAS prin care le-am cerut să judece în regim de urgenţă.

Dacă, totuşi, nu vom primi un răspuns favorabil în timp util, atunci vom completa cu numere şi acele partide nu vor fi programate.

Anul acesta, va fi un campionat pe viaţă şi pe moarte. Faptul că şase echipe vor retrograda va faca ca încă din prima etapă meciurile să fie foarte tari. Fiecare echipă trebuie să-şi ia măsuri dacă nu vor surprize neplăcute.

Cît despre Cupa Ligii, veţi vedea că va fi o competiţie care în timp va căpăta o mare importanţă, pentru că participă doar echipe din Liga 1, dar mai ales datorită faptului că premiile sînt mari. De aici va prima şi interesul”, a spus Iorgulescu.VIDEO | Tineri români puși pe scandal pe stradă, la Londra, liniștiți de un polițist care a vorbit cu ei în limba română
Libertatea
Comentarii (39)
ortega  •  23 Iunie 2014, 10:14

Acest dan.monstru alături de ipocritul sunt proștii site-ului ... Doi dobytoci , unul mai tâmpit ca altul ...

merace  •  22 Iunie 2014, 22:15

Ce mai gangsteri organizeaza Liga 1! Nici ei nu stiu cine va juca, dar cat timp isi iau banii, stau bine in functii! :D hahaha

petrusm  •  22 Iunie 2014, 19:57

danmortu bate campii...Fariseii si vandutii sustin clona .Vor juca doar in fata primariei si au voie doar ,,sarba ,, si ,, sarba in caruta,, .CSU CRAIOLGA ESTE O FACATURA A FRF SI LPF SANDU SI MITICA ,PENTRU A SCAPA DE PROCESE ...INEVITABIL ,TAS-UL HOTARASTE ...OLGUTA ARE SI EA O ,,CONTRIBUTIE ,, IMPORTANTA ....PLAGIERE SAU CLONARE TOT FACATURA ESTE ...

Vezi toate comentariile (39 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1