FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Gino Iorgulescu explică decizia legată de jucătorii extracomunitari: "Luam numai brazilieni de mîna a doua"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 21:37

Adunarea Generală a LPF a adoptat, la 27 ianuarie, mai multe modificări ale regulamentului, care urmează să fie înaintate Comitetului Executiv al FRF, una dintre acestea făcînd referire la interzicerea legitimării de jucători extracomunitari fără cel puţin trei selecţii la echipele naţionale.
Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a explicat de ce s-a ajuns la această decizie, despre care el spune că va ajuta mult echipa naţională a României.

"Am discutat cu Franco Baresi şi mi-a spus că aceeaşi problemă o au şi ei în campionatul italian cu jucătorii extracomunitari. Şi amîndoi sîntem de părere că fotbaliştii care vin din ţări extracomunitare trebuie să aibă puţină calitate.

Noi ne-am limitat la trei selecţii la loturile naţionale, nu cerem prezenţa în 75 la sută din meciurile din ultimul an cum se cere în Anglia de exemplu.

Încercăm să facem paşi mici, dar benefici fotbalului românesc. A fost vreun jucător convocat la naţionala Braziliei şi care a venit în România? Nu. Noi luăm brazilienii de mîna a doua, pe cei de la naţională îi iau cluburile din campionatele puternice care îi pot plăti.

Noi impunem aceasă regulă pentru a avea mai mulţi români care să poată fi selectaţi la echipa noastră naţională", a spus Iorgulescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2015, 10:01

Gino ...cum poti sa spui asa ceva ?

euce
euce  •  11 Februarie 2015, 09:29

"GHINO"DUTE MA LA FURAT,ESTI DE TOT RASUL,DATI DEMISIA,mITICA,ERS CU 5 CLASE PESTE TINE ,TU ESTIO NULITATAE....

fotbalclubsteauabucuresti
fotbalclubsteauabucuresti  •  11 Februarie 2015, 09:24
Postat de catalin_cj pe 11 Februarie 2015, 08:52

vezio ca ultimele doua campionate luate de steaua sunt luate tot pe vremea lui base. sa imi amintesc de furaciunile stelei de acum 2 sezoane? sa imi amintesc de meciul cu ceahlaul cand desi dezavantajat clar de arbitrii miriuta declara ca steaua a meritat sa castige? daca era asa cum spui tu probabil ca cfr castiga totul pe perioada cand basescu a fost presedinte. deocamdata ciobanul nu paszkany a fost filmat stand la masa cu basescu la un pahar. hai ma mars la muls

În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. După ce a primit un memoriu de la Paszkany, Traian Băsescu l-a înaintat în urmă cu doi ani procurorului general pentru „rezolvare”, fiind urmărit penal în mai multe dosare pentru spălare de bani.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează