FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Gino Iorgulescu, internat în urmă cu o săptămână în spital cu probleme la inimă » Prima reacție a șefului LPF

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 16:47 / Actualizat joi, 25 mai 2023 17:37

Gino Iorgulescu, care pe 15 mai a făcut 67 de ani, a fost internat zilele trecute în spital, după ce a acuzat mai multe probleme medicale. 

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns în spital, cu probleme la inimă. Verdictul medicilor a fost: tulburare de ritm. Acesta se află acum acasă, fiind în atenția medicilor. 

Gino Iorgulescu, în spital cu probleme de sănătate 

„Acum mă simt binișor. Sunt OK. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea. Să vedem cum evoluează după tratament. Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și a celorlalte probleme de sănătate pe care le am.

Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent”, a declarat Gino Iorgulescu potrivit Cancan. 

Acesta a dezvăluit că are și alte probleme medicale: „Trebuie să-mi fac analizele că am o infecție la coloană, din cauza căreia am stat anul trecut în spital o lună și jumătate”. 

În noiembrie 2022, Gino Iorgulescu a fost ales în unanimitate președinte al LPF, obținând al treilea mandat consecutiv. 

Nu a venit la procesul fiului său 

În 15 mai, Gino Iorgulescu era așteptat să vină Curtea de Apel, unde avea loc un nou termen în procesul în care fiul său, Mario, e acuzat de ucidere. Acesta nu s-a prezentat în fața magistraților. 

Iar avocații lui Mario Iorgulescu au cerut amânarea motivând că Gino Iorgulescu, tutorele lui Mario, ar fi internat în spital cu probleme medicale și că acesta și-ar dori să fie prezent la termen. 

Citește și:

Cum a reacționat Damjan Djokovic, după ce a primit oferta de la Gigi Becali » Detalii de ultimă oră

Viața în deșert: Reportaj în Arabia Saudită, pe urmele antrenorilor români » Progresul de la „antrenează cămile" la „are meci cu Ronaldo"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
luter
luter  •  26 Mai 2023, 10:19

***.???????????? de ce trebuie să știu ce fac ăștia cu sănătatea lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul_timisoara_10
paul_timisoara_10  •  26 Mai 2023, 09:56

Au pus ochii pe el si omu' se pregateste. ....cand vin sa-l salte el e deja grav bolnav.

fibra
fibra  •  26 Mai 2023, 08:24

Cum e sa nu muncesti dar sa te imbolnaveasca fii-tu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează