FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Gino Iorgulescu, răspuns în 4 puncte pentru finanțatorul din Superliga: „Nu am făcut niciodată o diferențiere între cluburile afiliate la Liga Profesionistă de Fotbal”

Gino Iorgulescu, președinte LPF
Gino Iorgulescu, președinte LPF

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 10:40 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 10:47

Președintele LPF, Gino Iorgulescu (67 de ani), a făcut mai multe precizări, după ce, joi, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a spus că arbitrii nu pot păți nimic în urma greșelilor comise împotriva formațiilor mici din Superliga. 

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că Liga Profesionistă de Fotbal, prin vocea președintelui Gino Iorgulescu, ar trebui să intervină în scandalurile de arbitraj care au acaparat în ultimele săptămâni Superliga. 

Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”

„Dacă nu-l trezim pe Gino Iorgulescu la viață... să-l trezim din somn! Liga trebuie să intervină. Noi de asta avem Ligă, organizația celor 16 echipe, să ne apere. O greșeală mică sau mare împotriva mea sau împotriva CFR-ului trebuie sancționată, oprită. Dacă avem VAR, să vină de la Ligă și să spună: «Domne e prost VAR-UL la Botoșani»”, a afirmat săptămâna trecută Valeriu Iftime. 

Gino Iorgulescu, șeful LPF, a emis, luni, un comunicat de presă, în care informează că LPF nu face niciun fel de distincție între cluburile din prima ligă. 

Gino Iorgulescu a emis un comunicat de presă după afirmațiile lui Valeriu Iftime: „Nu am făcut niciodată o diferențiere între cluburile afiliate la Liga Profesionistă de Fotbal”

În continuare, comunicatul de presă emis de Gino Iorgulescu, președintele LPF. 

Nu am făcut niciodată o diferențiere între cluburile afiliate la Liga Profesionistă de Fotbal, tratându-le întotdeauna echidistant și imparțial. Din punctul meu de vedere, dincolo de departajarea sportivă bazată pe rezultate, nu există nicio diferență între cluburile participante în SuperLigă, indiferent de localitatea din care provin, de bugete sau de numărul de fani.

- Comunicat Gino Iorgulescu, președinte LPF

Gino Iorgulescu, președinte LPF: „Reprezentanții clubului din Botoșani nu au luat legătura cu mine sau cu membrii echipei mele”

Gino Iorgulescu a mai menționat că niciun reprezentant al clubului FC Botoșani nu a depus vreo solicitare la LPF, în care să se plângă de calitatea arbitrajului din Superliga:

Până la acest moment, reprezentanții clubului din Botoșani nu au luat legătura cu mine sau cu membrii echipei mele și nu au formulat nicio solicitare scrisă sau verbală legată de nemulțumirile create de sistemul de arbitraj video sau de alte aspecte care țin de activitatea de arbitraj. 
În măsura în care voi primi o astfel de solicitare, mă voi asigura că aceasta va beneficia de o analiză pertinentă din partea departamentelor abilitate din cadrul LPF, în funcție de aria de competență relevantă

Gino Iorgulescu: „Doresc să îi reamintesc domnului Iftime că am luat de mai multe ori poziție oficială în privința erorilor de arbitraj săvârșite la meciurile din SuperLigă

Șeful LPF a mai precizat că el a mai luat de mai multe ori poziții publice în ceea ce privește erorile de arbitraj din prima ligă:

În ceea ce privește calitatea prestațiilor arbitrilor din SuperLigă, având în vedere delimitările de atribuții existente între forurile fotbalistice din România, în măsura în care vor exista plângeri oficiale din partea cluburilor afiliate la LPF, le voi înainta spre analiză și răspuns forului competent, respectiv Comisia Centrală a Arbitrilor. 
De asemenea, doresc să îi reamintesc domnului Iftime că am luat de mai multe ori poziție oficială în privința erorilor de arbitraj săvârșite la meciurile din SuperLigă, dar, din păcate, în lipsa unor atribuții specifice în materie de arbitraj, nu am avut alte pârghii pentru remedierea acestor probleme neplăcute cu care continuăm, din păcate, să ne confruntăm

Gino Iorgulescu: „Îl asigur pe finanțatorul echipei din Botoșani că ușa și telefonul meu rămân în continuare deschise”

Gino Iorgulescu a concluzionat prin a spune că el însuși a fost prezent de mai multe ori la meciurile de acasă ale echipei FC Botoșani, acolo unde s-a întâlnit cu Valeriu Iftime:

Mai țin să îi reamintesc domnului Iftime că am fost prezent de mai multe ori la meciurile de acasă ale echipei FC Botoșani, ocazie cu care m-am întâlnit și cu domnia sa, alături de mai multe persoane din cadrul echipei mele. 

Totodată, doresc să îl asigur pe finanțatorul echipei din Botoșani că ușa și telefonul meu rămân în continuare deschise, așa cum au fost întotdeauna, pentru a discuta despre orice problemă întâmpinată în cadrul desfășurării activității fotbalistice din SuperLiga României

VIDEO. Moment savuros cu Valeriu Iftime la GSP Live: „Ar trebui să fiu foarte beat ca să dau atâția bani pentru un fotbalist”

Citește și: 

Basarab Panduru, critici pentru CFR Cluj după înfrângerea din Giulești: „Nu au făcut ce trebuie! Când trebuiau să dea pase driblau”

Aici e CFR Cluj făcută KO de FCSB! » Diferență uriașă după 10 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  26 Septembrie 2023, 13:00
Postat de mihaitanase pe 26 Septembrie 2023, 11:47

Gino n-ai făcut absolut nimic la Ligă .Singura lui bătălie este cea în care caută să-și scape fiul de pușcărie .

CORECT!

fibra
fibra  •  26 Septembrie 2023, 12:43

Jenant personajul care pe o roaba de bani nu face chiar nimic.99% comunicatul i l-a scris filozoful-indragostit Justin Stefan tot pe aceiasi bani.

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Septembrie 2023, 12:08
Postat de mihaitanase pe 26 Septembrie 2023, 11:47

Gino n-ai făcut absolut nimic la Ligă .Singura lui bătălie este cea în care caută să-și scape fiul de pușcărie .

Corect

Vezi toate comentariile (5)
Comentează