FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Giovanni Becali, despre transferul-șoc al lui Gică Hagi la Fenerbahce: „Au zis «trebuie să vorbim cu toată poliția, iese război civil aici”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 19:24

Giovanni Becali (66 de ani) a vorbit despre un transfer care ar fi șocat fotbalul mondial: Gică Hagi de la Galatasaray la Fenerbahce.

Gică Hagi a evoluat pentru Galatasaray între 1996 și 2001, devenind o adevărată legendă a fotbalului din Țara Semilunei. 

„Galatasaray a plătit bani cu duiumul pe Hagi și Popescu, dar întârziau uneori. Trecuseră vreo 4 luni atunci. Hagi câștiga și 3, 4, 5 milioane pe an atunci.

Atunci m-am dus la Fenerbahce și le-am spus: «Vreți să facem o bombă?». Șefii de acolo se gândeau, dar au zis că «trebuie să vorbim cu toată poliția, să luăm o casă undeva departe. Iese război civil aici».

Apoi am mers și i-am spus lui Fatih Tarim, antrenorul de atunci, că îl iau pe Hagi și plec. Aveam clauză în contract. Terim a chemat pe toată lumea. A doua zi au intrat banii”, a declarat Giovanni la TV Telekom Sport.

10 trofeea câștigat Gică Hagi alături de Galatasaray: 4 titluri, două Cupe, două Supercupe, Cupa UEFA și Supercupa Europei

Vezi și: 

Gigi Becali mizează pe ajutorul lui Gică Hagi în play-off, dar are o problemă: „E numai vina mea și a comportamentului meu arogant”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  06 Martie 2019, 21:03

Numai de sorticarii și santaje se ținea nea Becali 2.. Ce familie...

lukasoil17
lukasoil17  •  06 Martie 2019, 20:41

da...da...Jiovanni mafioto

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  06 Martie 2019, 20:40

Prostime rinista cu ghiotura.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează