FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Giovanni Becali, dezvăluiri de la negocierile dintre Gigi și Parma: „A vorbit cu nu știu ce specialiști și au intrat în impas”

FOTO: Cristi Preda +48   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 07:00 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 08:59

Extrema Dennis Man (22 de ani) este tot mai aproape să plece de la FCSB, fiind dorit cu insistență de italienii de la Parma..

După ce Gigi Becali a recunoscut că este foarte aproape să bată palma pentru transferul golgeterului din Liga 1, impresarul Giovanni Becali, cel care a negociat cu italienii, a dat detalii despre discuțiile cu Parma și despre implicarea sa în afacere, deși Man este sub contract cu Anamaria Prodan.

Giovanni Becali: „Parma m-a întrebat cât e prețul lui Dennis Man”

„Când ai mei l-au dus pe Mihăilă de la Craiova, au fost întrebați de Man de cei de la Parma. Le-am zis că o să le dăm un răspuns după ce vedem despre ce e vorba. Nu au mai revenit, dar prin luna decembrie am fost rechemat de cei de la Parma, chiar de vicepreședinte. M-au întrebat care e preţul lui Man.

«Preţul lui Man este de 15 milioane», le-am zis în primă instanța, că aşa mi-a zis Gigi. După, mă cheamă Gigi şi spune: «Băi Giovanni, uite care e treaba. Dau o procură exclusivă pentru vinderea lui Man până pe 15 ianuarie. Pun suma de 12 milioane, plătibili în rate în următorii doi ani şi jumătate, şi alte 2 milioane din bonusuri”, a declarat Giovanni Becali la TV Telekom Sport.

Giovanni Becali: „Gigi a vorbit cu niște specialiști”

Ulterior, Becali a dezvăluit că cele două cluburi s-au înțeles pentru transfer, dar că negocierile s-au blocat după ce Gigi a cerut garanții bancare.

„Parma a făcut o ofertă de 10 milioane echipei FCSB. M-a sunat Gigi și a zis «Băi, Giovanni, am primit o ofertă de la Parma de 10 milioane. Le-am zis că nu e de vânzare decât pentru 15 milioane».

Peste 2-3 ore am fost sunat de vicepreședintele Parmei, care m-a întrebat care e situația. « Zic, bă, nu v-a dat răspunsul Gigi? 15 milioane! Procura aţi avut-o până pe 15 ianuarie, dacă voi nu aţi folosit-o... Acum v-aţi trezit pe penultimul loc din clasament şi sunteți disperaţi să îl luaţi pe Man». A spus « Îți prezentă, ţie şi lui Gigi, dar ajută-ne să îl luăm pe Man».

Toată seara, de la ora 8 până la 1 noaptea am vorbit de 50 de ori cu Gigi, de 20 de ori cu ei. La care Gigi mi-a spus pe la 11 noaptea că vrea 13 milioane plătibili în 2 ani jumătate şi încă 2 milioane bonusuri. Bonusurile erau 1 milion dacă joacă 10 meciuri în 2 ani la naționala şi dacă dă în 5 ani de contract 15 goluri.

Pe la 1 noaptea mi-au spus că sunt de acord și vorbim de dimineaţă. Gigi, care nu ştiu cu ce specialiștii a vorbit, zice: «Giovanni, mie trebuie să îmi dea o garanţie bancară, nişte cecuri care să îmi acopere suma dacă intră în faliment».Şi aşa au intrat în impas discuțiile. Au rămas să vorbească ei, club cu club”, a mai spus vărul patronului de la FCSB.

VIDEO Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a spus TOTUL despre transferul lui Dennis Man la Parma: „Afacerea s-a făcut, numai că vreau asta”

Gigi Becali a „fentat-o” pe Anamaria Prodan în negocierile pentru Dennis Man: „Ea îmi dădea mesaje, eu râdeam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
yuri_kozac
yuri_kozac  •  27 Ianuarie 2021, 09:46

Nu se vinde, dar oricum mă bucur că au sărit-o pe Prodanca din schemă. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează