FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - DINAMO 2-0

Giovanni Becali: "Dinamo a revenit la forma «extraordinară» de la startul returului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 22:56

Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, ironizează prestaţia "cîinilor" sub Tîmpa şi critică tactica aleasă de Bonetti la Braşov (0-2).

"M-au lăsat cu gura căscată. Puneam şi casa la pariuri că Dinamo nu pierde. Trebuia stat în expectativă, să-i aştepţi pe braşoveni, ei aveau nevoie mult mai mult de cele trei puncte. Prestaţia jucătorilor şi a băncii tehnice a lăsat de dorit.

Dinamo a revenit la forma «extraordinară» de la startul returului. În tur, Bălgrădean a făcut minuni, a scos goluri miraculoase. Probabil, mai are de învăţat la ieşirile pe centrări", a declarat Giovanni Becali la Meciul Zilei de pe GSP TV. 

Vezi aici imagini foto şi video de la Braşov - Dinamo 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  28 Aprilie 2012, 11:30

Toata lumea se ia de Sandu si Dragomir si uita de clanul Becali,care sunt principalii demolatori ai fotbalului romanesc.Sa fim seriosi,cei trei vagabonzi sunt distrugatorii unor echipe.

terminatorul2
terminatorul2  •  28 Aprilie 2012, 00:54

Bălgradean ? Beah :)))))))))

dorlea_bogdan
dorlea_bogdan  •  28 Aprilie 2012, 00:32

Cu Platini in echipa adus de tine normal ca luam bataie... Pacat ca in tara asta se televizeaza prostia si oamenii cu bani multi si gura mare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează