FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-CFR CLUJ 0-1

Giovanni Becali: ”Dinamo e o echipă prăbuşită. Nu poate mai mult de locurile 4-5”

Giovanni Becali nu o vede prea bine pe Dinamo
Giovanni Becali nu o vede prea bine pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 00:25

Ioan Becali a găsit repede explicaţii pentru căderea lui Dinamo. ”Este o echipă de locurile 4-5, acolo se va şi opri la finalul campionatului pentru că are un preparator care nu e preparator fizic. Tot respectul pentru Constantin Niculae, dar el nu e pregătit pentru fotbalul modern. Azi se învaţă în şcoli renumite din Italia, la Coverciano, din Anglia”, a zis Giovanni.

Apoi a completat: ”Am fost în cantonamentul de iarnă din Antalya. Am stat acolo aproape două săptămîni şi mi-am dat seamă că mulţi jucători de la Dinamo veniseră în vacanţă. Niculae nu-i putea pregăti cum trebuie pentru că el însuşi nu e pregătit pentru cerinţele fotbalului actual”.

Impresarul a mai apreciat că ”a fost o întîmplare că Dinamo a condus atîta timp în Liga 1. Este o dovadă că avem un campionat slab. De aceea Oţelul a ieşit campioană sezonul trecut, de aceea e CFR acum pe primul loc”.

Pentru Becali, ”altă problemă e Bonetti. S-a zis că ştie tot la Dinamo. Andone, Rednic, Mulţescu ar fi fost însă variante mult mai bune. Erau din pepiniera lui Dinamo, cunoşteau mai bine ce este acolo. Iar cu CFR nu înţeleg de ce italianul a schimbat un portar, pe Bălgrădean, care salvase de atîtea ori echipa”.

Situaţia actuală a roş-albilor îl face pesimist pe Giovanni: ”Echipa e prăbuşită. Este praf, fizic şi psihic. Nici nu mă gîndesc că va cîştiga Cupa. Pînă la finalul sezonului nu o să aibă decît ocazia să se facă de rîs”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
wollt..
wollt..  •  06 Mai 2012, 01:31
Postat de ionut.07 pe 06 Mai 2012, 01:16

Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, ardelene.

stiu dar prea am fost injurati de dinamovisti si stelisti ...

proletarian
proletarian  •  06 Mai 2012, 01:23

Bai ziaristii p....ii, ghertoiul se numeste IOAN Becali, nu Giovanni. Dar voua va place sa-i faceti anilingus, nu-i asa? Vai de capul vostru.

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  06 Mai 2012, 01:19

MIZERIE

Vezi toate comentariile (10)
Comentează