FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Giovanni Becali nu pariază pe Coman sau Man: „El are toate posibilitățile să fie devină cel mai scump din istoria Ligii 1”

Giovanni Becali îl laudă pe Valentin Mihăilă
Giovanni Becali îl laudă pe Valentin Mihăilă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 15:19

Giovanni Becali crede că Valentin Mihăila (20 de ani), extrema celor de la CS Universitatea Craiova, poate deveni cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Vlad Chiricheș deține în acest momentul recordul de transfer în Liga 1. În sezonul 2013/2014, fundașul central era vândut de FCSB la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro. 

Gigi Becali a setat apoi obiective mai înalte, sperând să obțină câteva zeci de milioane de euro pe Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruțan. 

Impresarul Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB, mizează însă pe Valentin Mihăilă.

Becali îl laudă pe Mihăilă

„Peste un an-doi-trei, Mihăilă are toate posibilităţile să devină jucătorul cu cea mai mare sumă de transfer plecat din România! Dar deocamdată mai are de arătat la Craiova şi la echipa naţională. Am fost întrebat şi am vorbit frumos de Mihăilă", a declarat Giovanni Becali conform Antena Sport. 

Giovanni Becali nu pariază pe Coman sau Man: „El are toate posibilitățile să fie devină cel mai scump din istoria Ligii 1”

1.300.000 de euroeste cota lui Valentin Mihăilă conform transfermarkt.de

VIDEO / Gigi Becali crede că știe deja următoarea mutare a Guvernului

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Revine Liga 1! LPF a anunțat programul etapei a 3-a din play-off și play-out » Când se joacă CFR Cluj - FCSB + care e primul meci

FCSB - FC Voluntari 0-2! Echipa lui Bogdan Vintilă pierde în primul meci de fotbal din România după pauză cauzată de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
becail
becail  •  03 Iunie 2020, 17:28

Nu face vantu' din pom, ce face FOAMEA din om!!! Sunteti tot mai jos, pe zi ce trece. De ce promovati un asemenea individ? Infractor dovedit, ***, agresiv si grobian. Sa fie foamea de vina? Aveti putina demnitate totusi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează