Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 12:40 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 16:55

Giovanni Costantino (39 de ani), antrenorul echipei FCU Craiova, a vorbit vineri într-o conferință de presă despre derby-ul cu CS Universitatea Craiova, programat sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a 15-a din Superliga. CSU se află pe locul 4, cu 22 de puncte, în timp ce echipa lui Adrian Mititelu este pe 13, cu 14 puncte.

  • Partida Universitatea Craiova - FCU Craiova se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport și Digi Sport 1

Giovanni Costantino a transmis un mesaj fanilor lui FCU Craiova: „Avem nevoie de ajutorul fanilor noștri, să ne susțină. Nu este doar meciul jucătorilor care intră pe teren sau al celor de pe bancă, e nevoie de toată lumea. Este meciul tuturor celor care iubesc acest club. Împreună avem mai multe șanse să învingem”.

Anunțul momentului în Spania: Kylian Mbappe la Real Madrid!
REAL MADRID
Anunțul momentului în Spania: Kylian Mbappe la Real Madrid!

VIDEO. Giovanni Costantino, antrenorul lui FCU Craiova: „Vrem să-i facem fericiți pe fani”

Tehnicianul FCU Craiova a mai declarat: „Avem nevoie de trei puncte din mai multe motive. Pentru că e un derby, pentru că vrem să urcăm în clasament. După victoria din Cupă atmosfera este mai bună, suntem pregătiți pentru meciul de mâine.

Ne dorim să câștigăm, pentru asta muncim. Vrem să-i facem fericiți pe fani, pe președinte, pe toată lumea din club. Acest meci este o oportunitate fantastică pentru noi să schimbăm impresia despre acest sezon și să avem un parcurs mai bun. 

Cred că rivalitatea este un lucru bun în fotbal. Fotbaliștilor, antrenorilor, tuturor le plac astfel de meciuri. Este cel mai important meci al sezonului, pentru club, pentru fani, pentru toată lumea. În astfel de meciuri cel mai important este să jucăm cu inima, să câștigăm pentru a ne face fericiți fanii”.

Giovanni Costantino a continuat: „În astfel de derby-uri nu există favorită. Totul se rezumă la inimă. Trebuie să jucăm cu inima și să câștigăm cele trei puncte”.

Andrea Padula, despre derby-ul CSU Craiova - FCU Craiova: „Pentru noi este cel mai important meci al sezonului”

La conferință a fost prezent și fundașul Andrea Paudula. Acesta a declarat: „Pentru noi este cel mai important meci al sezonului. Este un derby, un meci incredibil. Stadionul va fi plin. Suntem pregăți să luptăm. Sunt fericit că am marcat, la Zălău, în Cupă, primul meu gol pentru FCU Craiova. Sunt fericit că am câștigat și că mă simt bine fizic și mental”.

Echipele probabile la derby-ul CSU Craiova - FCU Craiova:

CSU CRAIOVA: 21. L. Popescu l 2. Vlădoiu, 6. Screciu, 34. R. Silva, 11. Bancu l 4. A. Crețu, 8. Mateiu l 27. Danciu, 14. Houri, 28. Mitriță l 20. Markovic 
ANTRENOR: Corneliu Papură
REZERVE: 38. Goga, 7. Ișfan, 9. A. Ivan, 10. Bairam, 12. Ndong, 15. Badelj, 23. Căpățînă, 24. Roguljic, 27. Kurtic 
ABSENȚI: Zajkov (accidentat), Lazar (incert). 

FCU CRAIOVA: 50. Gurău l 18. Compagnucci, 4. Lacroix, 14. Henriques, 72. Padula l 79. G. Buta, 6. Vl. Achim l 24. Baeten, 30. Van Durmen, 28. Bahassa l 11. A. Chițu 
ANTRENOR: Giovanni Costantino
REZERVE: 31. R. Popa, 8. Dr. Albu, 9. J. Ibrahim, 15. Blidar, 16. Mascarenhas, 23. Al. Pop, 51. Sidibe, 77. Asamoah, 99. Blănuță 
ABSENT: Bauza (indisponibil)

Citește și alte articole:

Darius Olaru a analizat situația de la FCSB, după 3 remize consecutive: „Știm că minutele de final sunt la fel de importante ca și celelalte”+ Cum reacționează la criticile patronului

FC Bihor - Dinamo, duel de gală la Oradea, în grupele Cupei României Betano » Echipele probabile + cote la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”