FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO 2-1

Giovanni Costantino se înclină în fața lui Bauza: „Incredibil golul!” + ce spune despre ratările lui Blănuță

Giovanni Costantino, antrenorul de la FCU Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo în limba română.
Giovanni Costantino, antrenorul de la FCU Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo în limba română.

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 22:29 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 23:41

Antrenorul lui FCU Craiova, Giovanni Costantino, l-a lăudat pe argentinianul Juan Bauza, autorul unui gol superb în victoria 2-1 cu Dinamo. 

FCU Craiova și-a adjudecat toate punctele în meciul cu Dinamo, 2-1, grație unor goluri superbe înscrise de Yassine Bahassa și Juan Bauza. Mai ales cel al argentinianului, marcat cu călcâiul,  se anunță drept candidat la „reușita anului” în Superliga.

Zeljko Kopic, mai dezamăgit ca niciodată: „Un moment dificil! Credeam că progresăm, am făcut doi pași înapoi”
FCU Craiova - Dinamo 2-1
Zeljko Kopic, mai dezamăgit ca niciodată: „Un moment dificil! Credeam că progresăm, am făcut doi pași înapoi”

La final, antrenorul lui FCU, Giovanni Costantino, a avut numai cuvinte de laudă pentru cei doi. „Incredibil golul lui Bauza. Pentru calitate, pentru idee. El este de o calitate incredibilă.

Bahassa? A mers bine în decembrie, în ianuarie”, a comentat tehnicianul italian, care în precedentele 5 partide nu s-a bazat pe jucătorul francez, deoarece a refuzat să-și prelungească acordul cu oltenii, scadent  la finele stagiunii în curs.

Giovanni Costantino, după ratările lui Blănuță

Costantino a comentat și ocaziile irosite de vârful Blănuță: „Nu are experiență. Un jucător de calitate și cu experiență în Liga 1 ar fi dat două goluri din atâtea ocazii. Nu este posibil să nu marchezi din 3 ocazii mari. Am încredere însă vă va ajunge un fotbalist bun pentru România și pentru Europa. Are potențial!”.

Vladislav Blănuță a fost și el supărat că nu a reușit să înscrie, chiar dacă a avut mai multe ocazii, din poziții ideale. El speră să învețe din acest meci și să marcheze în următoarele etape.

Vladislav Blănuță: „Cred că nu am fost destul de focusat”

„Suntem fericiți pentru cele 3 puncte și pentru faptul că i-am făcut fericiți pe cei din tribune. A fost o partidă grea, mai ales pentru mine, am ratat foarte mult. Am încercat până la final să ajut echipa cu un gol sau cu o pasă decisivă, dar se pare că nu am fost de partea mea astăzi.

Cred că nu am fost destul de focusat. Mulțumesc staff-ului că are încredere în mine. Cred că cel mai important este să învăț din asta, iar pe viitor o să înscriu.

Suntem puțin mai liniștiți acum, dar nu foarte, clasamentul este foarte strâns și vrem să fim cât mai sus. Ne-am propus să fim cât mai sus. Uneori câștigi, alteori pierzi, dar cel mai important e să lupți”, a spus Vladislav Blănuță, pentru Prima Sport.

Mai puteți citi:

Răzvan Lucescu semnează săptămâna viitoare. Acord de 6 milioane de euro!

Juan Bauza, după ce a fost întrebat dacă va pleca de la FCU Craiova: „Sper să joc bine, iar ofertele vor veni”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Randoomlegend
Randoomlegend  •  03 Februarie 2024, 17:11
Postat de luciann pe 03 Februarie 2024, 12:30

Scapa de Gurau cat mai repede...

si gurau ala a fost catastrofa,dar si blanuta ala putea face de vreo 2-3 ori 3-0 si aia era. bine ca s-a terminat cu bine. vitan barzesti merita sa retrogradeze de pe ultimul loc. tinand cont ca in urmtoarele 6 eatepe are meciuri cu echipe de genul farul,kfr sau sibiu,nu ar mai trebui sa faca niciun punct vitan bazresti si sa intre cu 8 puncte in playout,iar locul 14 cu cel putin 16 puncte.

luciann
luciann  •  03 Februarie 2024, 12:30

Scapa de Gurau cat mai repede...

s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  02 Februarie 2024, 23:37

A zis in limba romana: "E un jucator cu nu multa experienta". Era suficient sa urmariti contextul si urmatoarele fraze rostite in limba romana, asa cum reuseste el sa se exprime.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează