FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Replica lui Bahassa pentru Gigi Becali + Giovanni Costantino, avertisment în limba română pentru FCSB: „Avem identitate importantă. Putem bate pe oricine!”

Yassine Bahassa, fericit după un gol marcat pentru FCU Craiova   Foto: Imago Images
Yassine Bahassa, fericit după un gol marcat pentru FCU Craiova Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 14:31 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 15:40

Antrenorul lui FCU Craiova, Giovanni Costantino (39 de ani), și mijlocașul Yassine Bahassa (31 de ani) au fost prezenți astăzi la conferința de presă premergătoare derby-ului cu FCSB, programat duminică, pe Arena Națională, în prima etapă din returul sezonului regulat  din Superliga.

  • FCSB (locul 1) - FCU Craiova (locul 14) se înfruntă duminică, de la 21:00, în runda a 16-a din Superliga, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
Peluza Sud revine lângă FCU Craiova » Peste 300 de fani olteni la derby-ul cu FCSB!
FCU Craiova
Peluza Sud revine lângă FCU Craiova » Peste 300 de fani olteni la derby-ul cu FCSB!

Giovanni Costantino se află în fața celui de-al patrulea meci din Superliga, după 1-1 cu Poli Iași (deplasare), 2-3 cu UTA (acasă) și 1-1 cu Universitatea Craiova (deplasare). 

Tehnicianul italian a reaprins speranțele în tabăra echipei lui Adrian Mititelu, după jocul bun din derby-ul cu Universitatea Craiova, și speră să dea lovitura cu FCSB și să obțină prima lui victorie în campionatul României. 

FCU Craiova începe returul din sezonul regulat pe locul 14, de baraj, iar Costantino e conștient că va avea o misiune dificilă pe Arena Națională: 

„Ne așteaptă un meci foarte greu, întâlnim echipa de pe locul 1. Avem încredere după meciul reușit cu CSU. Am arătat calitate, spirit, iar fanii noștri au apreciat aceste lucruri. Vrem să confirmăm și cu FCSB. 

Știm că FCSB nu este în cea mai bună perioadă, dar este în primele trei echipe din România. Indiferent de situație, ne așteaptă o partidă dificilă. Putem învinge FCSB doar dacă vom juca la fel de bine ca și în meciul cu CSU. Dacă nu vom avea atitudine și nu vom ști cum să abordăm partida ne va fi foarte greu. Dacă nu respecți fotbalul nu ai nicio șansă, chiar dacă joci împotriva unor echipe din Liga 2 sau Liga a 3-a”.

VIDEO. Giovanni Costantino, antrenor FCU Craiova, a prefațat duelul cu FCSB

Costantino a analizat jocul FCSB, dar crede că nu aspectele tehnico-tactice contează în mod special la astfel de derby-uri, ci spirtul de luptă al jucătorilor. 

„Am revăzut de mai multe ori meciul FCSB - Rapid, dar am urmărit și meciul cu Oțelul din Cupa României. Atitudinea noastră e mult mai importantă decât ce vedem la adversari”.

Giovanni Costantino, mesaj după revenirea galeriei lângă echipă: „Peluza Sud este parte din FCU Craiova

Antrenorul italian a precizat în limba română: „Noi avem identitate, identitate importantă”. Apoi a continuat în limba engleză: „Cu această indentitate, cu mentalitatea de învingători, putem bate pe oricine! Dacă jucăm fără curaj, cu frică, nu avem șanse”

Peluza Sud este parte din FCU Craiova. Toți suntem împreună. Jucători, staff, președinte, fani, oraș, toți suntem împreună. Peluza Sud este foarte importantă pentru noi. Sunt fericit că a revenit lângă echipă
- Giovanni Costantino, antrenor FCU Craiova

Întrebat despre declarațiile făcute de patronul FCSB, Gigi Becali, despre interesul pentru Bahassa, Giovanni Costantino a început să râdă și a început răspunsul în română: „Eu cunosc, eu cunosc. Gigi Becali îl vrea și pe antrenor, vrea pe toată lumea”. 

Replica lui Yassine Bahassa pentru Gigi Becali

Patronul FCSB a declarat luni, 6 noiembrie, cu 6 zile înaintea meciului direct cu FCU Craiova, de pe Arena Națională, că vrea să îl transfere liber de contract în vară pe Yassine Bahassa, francezul din atacul formației din Bănie.

Mă intersează prea puțin ce a declarat patronul lui FCSB despre mine. Așa cum am transmis și conducerii, eu mă concentrez doar la ceea ce trebuie să fac pe teren. Cât timp mai avem șanse ne dorim să ajungem în play-off 
- Yassine Bahassa, mijlocaș FCU Craiova

VIDEO. Yassine Bahassa, declarații înaintea partidei FCSB - FCU Craiova

Citește și alte articole:

Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru dubla de foc cu Israel și Elveția » Pe cine mizează pentru partidele decisive pentru EURO 2024

A fost acolo în momentul „rupturii” și reaprinde marea dilemă: „Cu cine jucăm duminică, FCSB sau Steaua?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
calinezu
calinezu  •  11 Noiembrie 2023, 19:54

Forza Stiinta!!!Bahassa va marca golul victoriei!!!

george.br
george.br  •  11 Noiembrie 2023, 17:33

Baiat simpatic Constantin italianul! Spune niste lucruri adevarate, pare ca stie si ceva meserie. Forza, Costantino!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează