FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Giovanni explică de ce s-a anulat transferul: ”Steaua n-a avut bani de Moraes!”

Moraes se pregăteşte să debuteze pentru ŢSKA. El nu poate însă juca în returul cu Steaua
Moraes se pregăteşte să debuteze pentru ŢSKA. El nu poate însă juca în returul cu Steaua

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 21:43

Giovanni susţine că oferta pe care ŢSKA i-a făcut-o atacantului nu putea fi egalată de români şi de aceea s-a anulat definitiv transferul fotbalistului în Ghencea.

Junior Moraes încă mai spune că vrea la Steaua, Gigi Becali e supărat pe verii lui şi-i acuză că din cauza lor l-a ratat pe fostul golgeter al Bistriţei. De ce n-a mai ajuns brazilianul în Ghencea? Giovanni Becali a explicat la GSP TV argumentul cu care ŢSKA Sofia l-a păstrat pe Moraes în Bulgaria: "Posibilitatea ca el să joace la Steaua a picat în momentul în care a semnat contractul pe 3 ani cu ŢSKA. 400.000 de euro la semnătură plus 18.000 de euro lunar sînt bani, eu n-aveam cum să-i zic lui Moraes să meargă la Steaua pe jumătate din sumele astea! Ar fi renunţat la mine!".

Bulgarii sînt mulţumiţi de Junior şi abia aşteaptă să-l folosească în meciurile din campionat, în nici un caz nu se gîndesc să-l mai împrumute în România. "Probabil că FIFA îi va da drept de joc săptămîna viitoare şi va putea să evolueze pentru ŢSKA. A fost sută la sută alegerea fotbalistului să rămînă în Bulgaria, în detrimentul Stelei", a punctat impresarul.

"Moraes s-a îndrăgostit de Sofia, mai ales după ce a discutat şi cu Zicu, şi cu Platini, care i-au vorbit frumos despre oraş şi despre ŢSKA" (Ioan Becali, impresarul lui Moraes)

18 goluri a marcat Moraes în 32 de partide disputate în Liga 1, toate în tricoul Bistriţei, care l-a luat din Brazilia cu 50.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bogdanelibm
bogdanelibm  •  22 August 2011, 11:40

BANII ADUC VALORII SI VALORILE ADUC BANI!

luciano86
luciano86  •  22 August 2011, 10:08

oricum nu mai aveam nevoie de un atacant... avem nevoie de un playmaker...

lugrig
lugrig  •  22 August 2011, 08:58

Cam asa stau lucrurile.Giovanni cam il astepta la colt pe JIJI.Abia astepta sa-i cam arate lui JIJI ca are oua,nu cred ca e probleba de comision,nu uitati ca Giovanni e dinamovist=muist.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează