FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Giuleştenii continuă ironiile la adresa rivalilor din Ştefan cel Mare: "Cîini? Poate căţeluşi!"

Teixeira l-a depăşit în dese rînduri pe Munteanu, însă superioritatea gazdelor nu s-a văzut şi pe tabelă
Teixeira l-a depăşit în dese rînduri pe Munteanu, însă superioritatea gazdelor nu s-a văzut şi pe tabelă

Articol de , - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 10:50

Rapidiştii îşi toarnă cenuşă în cap după ce au ratat şansa de a o învinge pe Dinamo.

Alb-vişiniii au dominat clar partida de duminică, înghesuindu-şi adversarii în jumătatea lor proprie, dar n-au izbutit să înscrie. Elevii lui Răzvan Lucescu dau vina chiar pe rivali şi spun că acestora le-a fost teamă de ei. "Se vorbeşte de Dinamo că ar trage la titlu. Păi, ăsta e joc de campioană?! Pînă şi Petrolul a avut mai mult curaj decît ei!", a spus Rui Duarte.

Dani Coman i-a ironizat şi el pentru evoluţia din Giuleşti: "Sînt periculoşi, îţi pot da gol din jumătate de ocazie, dar cu noi n-au avut nici măcar atît!". "Dinamoviştii au arătat precum o echipă obosită, care gîfîie! Cu noi s-au apărat pe două linii, au refuzat să joace fotbal", a punctat şi Dan Alexa.

"Rămînem cu regretul că n-am reuşit să marcăm, deşi pe teren s-a aflat o singură echipă! Am reuşit să o transformăm pe Dinamo dintr-o echipă de top în România într-una mică" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Gluma zilei pe gsp.ro: "Dinamoviştii sînt şi acum în Giuleşti, încă mai încearcă să treacă de mijlocul terenului"

Cifrele meciului
Rapid Parametru Dinamo
58,6 - Posesie - 41,4
20/3 - Şuturi la/pe poartă - 4/1
7 - Cornere - 1
4 - Ocazii - 1

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Doar Cupa mai contează"
Constantin Zotta s-a resemnat după remiza albă de duminică şi crede că alb-vişiniii nu mai au cum să spere la cîştigarea campionatului: "Pentru noi, lupta pentru titlu s-a terminat. Ne concentrăm doar pe returul cu Vaslui din Cupă. Acesta e obiectivul nostru pentru acest sezon". Preşedintele giuleştean a explicat şi motivul pentru care Ioniţă nu a fost inclus în lot nici pentru meciul cu Dinamo: "Nu se află într-o formă bună, de aceea Răzvan a hotărît să nu-l introducă. Nu ştiu dacă va juca nici la Cluj".

INBOX:
- Mihai Roman a evoluat doar în ultimele minute ale derby-ului cu Dinamo, dar a avut timp să primească un cartonaş galben. Mijlocaşul a fost avertizat în prelungiri şi va lipsi la meciul cu CFR, acesta fiind al 4-lea "galben" al sezonului.
- Zotta speră ca Pancu şi Sburlea să fie apţi 100% pentru partida cu CFR, de la sfîrşitul săptămînii: "E foarte important pentru noi ca Pancu să fie la capacitate maximă, să joace la fel ca în tur. Cred că şi Sburlea poate reveni cu CFR".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Aprilie 2012, 12:33

cat despre Rui Duarte, un individ obscur si la propriu si la figurat, si ar trebui sa se uite la caracterul lui si la faptul ca in fiecare meci e iertat de arbitri de 1-2 galbene ! Un figurant, acum 20 de ani isi lua doua perechi de palme pe teren cu atitudinea asta ! Dar la Rapid sunt numai filosofi, asa ca..."s-a luat" !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Aprilie 2012, 12:26

Dinamo a demonstrat ca poate juca si bine si a facut si spectacol in unele meciuri, la Rapid in afara de un "hei-rupism", alternat cu debusolare totala, cateodata sunt toti zapaciti, alearga bezmetic, fara orizont ! Dar ...alearga ! Vine Olimpiada !

fcgeo
fcgeo  •  03 Aprilie 2012, 23:05

DACA ATI FI BATUT CU 5 - 0 ATI FI AVUT TOT DREPTUL SA IRONIZATI.NU-L AVETI PENTRU CA ATI FOST EGALI LOR.FOTBALUL SE JOACA PE GOLURI NU PE ....IRONII.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează