FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Giuleştenii nu glumesc cînd spun că vor titlul! » Rapid l-a luat şi pe Teixeira

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 21:52

Alb-vişiniii au mai parafat ieri două transferuri: Teixeira de la Metalurg Doneţk şi Valentin Creţu de la Chiajna. Clubul din Grant a ajuns la 7 achiziţii.


În timp ce Dinamo nu se regăseşte, iar cele mai titrate achiziţii ale Stelei, Moraes şi Prepeliţă, nu mai sînt la fel de sigure, rapidiştii au mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. După o săptămînă de încercări, Rapidul a obţinut ieri semnătura lui Filipe Teixeira (30 de ani), mijlocaşul ofensiv care în sezonul trecut a evoluat la Braşov sub formă de împrumut de la Metalurg Doneţk şi care a umilit Steaua, în Ghencea. Portughezul şi-a reziliat contractul cu ucrainenii şi a venit din postura de jucător liber de contract, semnînd un angajament pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Lusitanul va cîştiga în Giuleşti 200.000 de euro pe an şi va ajunge la Bucureşti în această seară, urmînd să facă deplasarea cu echipa în cantonamentul din Austria, care va începe pe 20 iunie.

Tot ieri, rapidiştii şi-au mai întărit lotul cu încă un fotbalist. Valentin Creţu (21 de ani) de la nou-promovata Concordia Chiajna e a şaptea achiziţie a Rapidului din această vară. El poate evolua pe orice post în banda dreaptă, însă giuleştenii l-au luat pentru a-şi acoperi postul de fundaş dreapta, ţinînd cont de faptul că Rui Duarte obişnuieşte să-şi prelungească vacanţele. Creţu, care e împrumutat în Giuleşti pînă în vara lui 2012, a prins sezonul trecut 23 de partide în eşalonul secund, iar în sezonul 2008-2009 a bifat două prezenţe în Liga 1, pe cînd evolua la Gloria Buzău.

Cum va arăta Rapidul cu noile achiziţii
D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Bozovici - I. Apostol, Alexa - M. Roman, Teixeira, Deac - Surdu
Rezerve: C. Straton, V. Creţu, Ezequias, Oros, N. Grigore, Grigorie, Pancu, Herea, Cassio, Sburlea

"Consider că am făcut 7 transferuri bune, am adus jucători ce ne pot ajuta să ne atingem obiectivele. Nu ne oprim aici, mai dorim un fundaş central ca să avem dubluri pe toate posturile"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
fzr09
fzr09  •  18 Iunie 2011, 21:53

echipa rapidului nu o faceti voi,ci razvan lucescu.asa ca numai va obositi mainile sa faceti primul 11 al RAPIDULUI.

ienasoiu
ienasoiu  •  18 Iunie 2011, 13:29

Chestia cu echipa probabilă a fost introdusă probabil intenţionat pentru a creea zâzanie. Oricum băieţii noştri sunt inteligenţi şi vor lupta pentru a infirma autorul articolului. Trebuie să recunosc că şi eu văd cinci jucători titulari cerţi dacă nu vor avea probleme (accidentări sau de comportament). Probabil şi Răzvan vede vreo trei-patru, dar nimeni nu-i bătut în cuie. Nici măcar Copos.

razvan.urs
razvan.urs  •  18 Iunie 2011, 12:55
Postat de tzutzu1923 pe 18 Iunie 2011, 10:12

la ce mijloc ofensiv avem crezi ca ne mai trebuiesc atacanti?....si oricum am o presimtire ca Surdu va iesii golgeter anul acesta...iar Alexa cu Herea nu vor fi prea departe de el ;)

sper din tot sufletul :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează