FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Giuleştenii se tem de partida cu Astra

Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid
Vladimir Bozovici, Bozovici, Rapid

Articol de , - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Rapidiştii se tem de meciul de azi cu ploieştenii, după ce în tur au pierdut clar în deplasare cu 3-1

Alb-vişiniii privesc cu seriozitate maximă partida din această seară, cu Astra Ploieşti. Antrenorul Nicolae Manea e circumspect şi crede că elevii săi vor avea o misiune extrem de dificilă. "Întîlnim o echipă bine organizată, care joacă fotbal adevărat. Să nu uităm că, în tur, deşi am condus cu 1-0, prahovenii ne-au învins de o manieră catagorică! Nu ne va fi deloc uşor, Napoli a creat acolo o echipă bună, dar sper ca băieţii mei să joace aşa cum trebuie, pentru a aduna încă trei puncte", a spus tehnicianul de 55 de ani.

Bozo mijlocaş?
Manea nu va putea miza pe Herea, care e suspendat, şi încă nu s-a decis pe cine va folosi în locul său, în banda stîngă a liniei mediane. Favorit e Ilie Iordache, însă în primul "11" ar putea apărea şi Bozovici, pentru a-l putea bloca astfel pe Strătilă, un jucător foarte rapid.

Muntenegreanul a mai jucat pe postul de mijlocaş stînga o singură dată în acest sezon, chiar la partida din tur cu Astra, cînd a şi reuşit să înscrie. Un alt fotbalist de care se tem giuleştenii e Liviu Ganea, marcator a trei goluri în această primăvară, ex-dinamovistul urmînd a fi luat în marcaj de Marius Constantin.

11 partide s-au jucat între cele două formaţii. Rapidiştii au 7 victorii, 3 partide s-au încheiat la egalitate, iar prahovenii au cîştigat una singură, pe cea din tur

"Vor să ne blocheze jucătorii"
Preşedintele CA Rapid, Ion Taban, consideră că interesul lui Poli Timişoara în cazul Varga - Bălan e ca jucătorii să nu poată evolua în acest retur: "Timişorenii au făcut recurs la decizia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, care şi-a declinat competenţa. Aşa ceva e incredibil! Adică LPF spune că nu e de competenţa ei, iar Poli o contrazice! Ca procedură e corect, însă e penibil. Pentru noi e clar, Iancu  «rapidistul» vrea ca noi să nu-i putem folosi pe Varga şi pe Bălan şi încearcă să prelungească tot acest scandal inventat". Recursul lui Poli va fi judecat azi, la LPF.

"Chiar nu-l opreşte nimeni pe Gigi?!"
Antrenorul Nicolae Manea i-a replicat ieri lui Gigi Becali, după ce patronul Stelei spusese că dacă s-ar retrage Rapidul din Liga I, atunci "campionatul ar fi mai alb". "Am înţeles o dată, de două ori, de trei ori, dar ajunge! Ar trebui să se sesizeze cineva, să se ia o măsură. Să se potolească pentru că au şi ei destui «întunecaţi». Mi se pare deplasat. Dînsul e xenofob. Eu zic că trebuie chemat la turmă", a spus Manea.

Noutăţi din Giuleşti
- După ce a fost înlocuit la Alba Iulia, avînd buza spartă, Ricardo Fernandes va fi menajat azi. Manea vrea să-l protejeze pe fundaş pentru că etapa trecută a suferit un şoc, leşinînd pe teren.
- Manea se bucură că i-a acordat încredere lui Ioniţă în acest retur: "Nu a avut evoluţii prea bune şi totuşi l-am folosit, iar la Alba Iulia mi-a răsplătit încrederea. Sînt sigur că va juca bine în continuare şi am convingerea că va ajunge la o echipă de top în viitor".
- Giuleştenii deplîng absenţele lui Varga, Bălan şi Săpunaru. "Se antrenează cu noi şi nu pot juca. Dacă i-aş fi putut folosi, atunci Rapidul chiar s-ar fi luptat la titlu", a spus Manea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  18 Martie 2010, 13:07

e clar ca sunt iar interese mari sa nu luam noi campionatul la ce declara becali si toate zierele si posturile de tv transmit in 2010 asemenea mesaje rasiste.....de la cine de la cei care au cel mai mare contingent de tigani-steaua

 •  18 Martie 2010, 09:52

dar chiar nu vede nimeni clasamentul? daca batem azi suntem lideri...si cand ma gand la punctele pierdute cu steaua dinamo astra panduri bistrita can am condus si ne au egalat.....:((

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close