FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Giuleştiul fierbe! "Valerii Moraru, patronul Rapidului, o sponsorizează pe Dinamo"

Valerii Moraru
Valerii Moraru

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 10:20

Rapidul se află într-o perioadă nefastă a existenţei ei, fapt confirmat şi de Nicolae Manea, care a făcut cîteva dezvăluiri incredibile.
Fostul preşedinte din Giuleşti afirmă că Valerii Moraru n-a vrut să vină de prima dată la Rapid, ci a dorit să finanţeze şi alte formaţii din Liga 1.

"Sînt foarte multe lucruri în neregulă la Rapid. Eu l-am adus pe Moraru. L-a luat şi pe Butoi cu el, i-am explicat ce şi cum şi l-am trimis la administratorul judiciar. După, am aflat că mai încercase să preia nişte echipe din Liga 1, precum Chiajna, Timişoara etc. El n-a venit aici pentru Rapid!", a spus Manea la Look tv.

Nicolae Manea afirmă şi că Valerii Moraru, patronul Rapidului, sponsorizează una dintre rivalele din campionatul României.

"Moraru sponsorizează Dinamo pînă în 2015, le dă 100.000 de euro pe an cu apă minerală! A făcut şi cu noi acelaşi contract şi n-are voie fiind acţionar la Rapid! A zis că el este acţionar, nu investitor, că el nu vrea să aducă bani. Nu-l interesează Rapidul, dacă îl întrebi cînd s-a născut echipa asta, habar n-are. E un fariseu, ăsta e Moraru! Clubul ăsta parcă e blestemat, a ajuns pe mîna unui om care n-are un leu", a mai adăugat Manea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
white.burgundy
white.burgundy  •  23 Septembrie 2014, 19:53
Postat de zecs93 pe 23 Septembrie 2014, 19:32

Daca 50 de insi impreuna cu Elias au scandat pentru Ponta asta nu inseamna ca e toata galeria lui Dinamo, capisci ??? cum nici voi nu sunteti o galerie aia care il aplauda la scena deschisa pe mincinosu de Manea, sambata ce zici, veniti cu apa la meci ??? :))))))))

pai userul respectiv a facut o ironie si eu i-am intors-o,nu trebuie sa te superi:))

zecs93
zecs93  •  23 Septembrie 2014, 19:33
Postat de magura pe 23 Septembrie 2014, 18:23

Ce stire importanta... sponzorizeaza pe pichinezi cu apa... :)))

sa vezi ca dupa meci va veti uda pe voi cu apa finantatorului bai ciorexxx :)))))))

zecs93
zecs93  •  23 Septembrie 2014, 19:32
Postat de white.burgundy pe 23 Septembrie 2014, 18:42

am auzit ca merge cu voi sa-l sustina pe ponta,ii pregatiti vreo coregrafie sambata?:))

Daca 50 de insi impreuna cu Elias au scandat pentru Ponta asta nu inseamna ca e toata galeria lui Dinamo, capisci ??? cum nici voi nu sunteti o galerie aia care il aplauda la scena deschisa pe mincinosu de Manea, sambata ce zici, veniti cu apa la meci ??? :))))))))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează