FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gleznă fină şi nopţi pierdute » Dinamo e foarte aproape să-l aducă pe Kortzorg

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 00:00

La Tîrgu Mureş, fotbalistul de 26 de ani s-a evidenţiat în special prin viaţa extrasportivă zbuciumată

Adversara lui Dinamo din play-off, ASA Tîrgu Mureş, a devenit principala sursă de jucători pentru "cîini". După ce l-au înregimentat pe Hanca, bucureștenii sînt în negocieri avansate şi cu Romario Kortzorg.

Mijlocaşul cu cetăţenie olandezo-surinameză poate evolua atît pe ambele benzi ale terenului, cît şi în spatele vîrfului în sistemul 4-2-3-1. Din păcate pentru clubul din Ştefan cel Mare, la ASA Romario a jucat de multe ori și noaptea, în afara gazonului! ;)

"Îi place viața prea mult"

Conform surselor din anturajul conducerii mureşene, Romario este un fotbalist foarte talentat, însă umbrit de viaţa extrasportivă agitată pe care o duce: "Este unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din Liga 1, la antrenamente face spectacol. Din păcate, pune întotdeauna distracţiile pe primul plan. Nu poate fi oprit cînd vine vorba de asta. Am discutat cu el de mai multe ori, dar pînă la urmă am renunţat. Îi place viaţa prea mult".

Party cu prostituate

GSP.ro a scris în noiembrie anul trecut despre un episod care l-a avut în prim-plan pe Kortzorg. Atunci, Mureşul s-a cazat la hotelul Mirage din Snagov, în vederea meciului de campionat cu Chiajna.
Cu două seri înaintea partidei, Romario și Luis Pedro au chemat două prostituate în camera de hotel! Mulţumiţi de serviciile oferite, fotbaliştii le-au rechemat pe fete şi următoarea seară, adică fix în noaptea dinaintea confruntării cu formația ilfoveană.

Protejaţi de șefi

În jurul orei 4:00 dimineața, deranjați de gălăgia care se auzea din camera celor doi, angajații hotelului au vrut să îl trezească din somn pe antrenorul de atunci al ardelenilor, Cristiano Bergodi. A intervenit un membru din conducere, care i-a rugat să nu-i spună italianului, cu promisiunea că îi va potoli el pe petrecăreţi.
"Distracția" a continuat și în ziua meciului, în autocar. Pe drumul de 30 de minute de la Snagov la stadionul Concordiei, Pedro și Kortzorg au adormit imediat ce s-au așezat în autocar, fiind extenuați după cele două nopţi de pomină.

2 pase decisiveîn 14 meciuri a reuşit Romario la ASA

Out 6 luni!

Atacantul Robert Moldoveanu, 17 ani luna viitoare, s-a accidentat grav în primul amical din Cipru, rupîndu-şi ligamentele genunchiului drept. Ieri, Robert s-a operat (foto), pentru a i se reconstrui ligamentul încrucişat posterior şi ligamentul colateral medial. Doctorul chirurg care l-a operat pe dinamovist a menţionat că puştiul va reveni pe gazon peste aproximativ 6 luni.

A semnat

Fostul decar al lui Dinamo, Cosmin Matei, a făcut ieri vizita medicală pentru Atromitos, echipă aflată pe locul 13 în prima ligă din Grecia. Aseară, el urma să parafeze un acord pe doi ani şi jumătate cu atenienii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
juliusmad
juliusmad  •  02 Februarie 2016, 15:14
Postat de gutza23 pe 02 Februarie 2016, 12:30

:))))))))))) asa explicatii gasesti la absolut orice oricat de aberante sau ridicole ar fi explicatiile alea,tu incerci dar nu faci altceva decat sa cazi in penibil........ despre miting si articolele facute in perioada respectiva ,,pe surse de incredere'' e normal sa fie inflorita informatia respectiva tinand cont ca fratele lui negoita face parte din psd si chiar daca ar fi fost asa ar fi fost prezenti anumiti lideri de galerie (pt ca stiu sa organizeze astfel de evenimente pe stadioane) care si-au facut si ei niste bani nu vad unde ar fi problema.......... si daca ai facut referire la danciu atunci iti aduc aminte ca abia dupa 2 sezoane a fost acceptat de galeria,2 sezoane in care a fost huiduit,injurat,agasat meci de meci desi marca constant si a ajuns idol pt ce a facut pt dinamo cat a jucat la noi

clar, toti au mintit numai tu stii adevarul ;)

juliusmad
juliusmad  •  02 Februarie 2016, 15:14
Postat de maryan72 pe 02 Februarie 2016, 13:34

de budescu vorbeam nu de feroez

in cazul asta...s-a dus, nu a venit

maryan72
maryan72  •  02 Februarie 2016, 13:34
Postat de juliusmad pe 02 Februarie 2016, 12:04

:))) din nou presupuneri. cum le mai stii tu pe toate ca un om mare. a venit pentru bani?? a venit liber de contract si...nu-mi spune tu ca dinamo isi permite salarii mai mari decat o echipa din norvegia :))). dinamo e recunoscuta pentru zgarcenia patronului.

de budescu vorbeam nu de feroez

Vezi toate comentariile (56)
Comentează