FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Gloria Bistriţa - FC Ploieşti 2-2, într-un meci amical jucat în Turcia

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2009 00:00

Gloria Bistriţa a terminat la egalitate amicalul jucat joi, în Antalya, cu formaţia de ligă secundă FC Ploieşti, scor 2-2, iar elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au întrerupt astfel şirul înfrângerilor din acest stagiu de pregătire, informează site-ul oficial al ardelenilor.

Golurile bistriţenilor au fost marcate de D. Roman (63) şi Curtuiuş (72), în timp ce pentru ploieşteni au marcat Mihalache (44) şi Ciobanu (60).

Gloria a rămas cu un om mai puţin din minutul 68, când atacantul Dan Roman a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Un alt moment important al partidei a avut loc în minutul 71, când bistriţenii au ratat un penalty, prin Nalaţi.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a folosit în acest meci următoarea formaţie: Albuţ - Curtuiuş, Fizeşan (Frăsinescu 77), Mişelaricu, A. Mureşan - D. Roman, Negrean, Nalaţi, C. Petre - Silvăşan (Anton 46), Borbely.

Pentru Gloria Bistriţa, meciul cu ploieştenii a fost al patrulea din acest stagiu din Antalya. Gloria a înregistrat până acum următoarele rezultate: 0-1 cu Gaz Metan Mediaş, 2-3 cu Shortan Guzor şi 1-2 cu Lech Poznan. Ultimul joc test al ardelenilor în cantonamentul din Turcia va avea loc duminică, de la ora 15:30, împotriva echipei FK Khimki (locul 14 în ultima ediţie a campionatului Rusiei).

Sursă: NewsIn

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close