FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA

Gloria cere Rapidului 1 milion de euro pe Albut

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Un milion pentru Albut
Vizat de Rapid pentru a fi inlocuitorul lui Dani Coman, portarul Calin Albut are sanse minime sa plece. "Nici vorba sa plece. Au fost niste tatonari mai vechi, dar nimic recent. Oricum, trebuie sa primit o oferta de nerefuzat pentru Albut ca sa-l putem ceda la Rapid. Ce inseamna asta? O reteta financiara de peste un milion de euro ca sa-l putem ceda", a spus Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei. (Radu Bichis)

Dezinteres
Adversarul Gloriei de miine din Intertoto, Maccabi Haifa s-a reunit abia miercuri pentru prima oara, iar antrenorul Roni Levi intentioneaza sa foloseasca o echipa de rezerve si jucatori aflati in probe. De altfel, oficialii israeleni nu sint interesati de calificare, brazilianul Gustovo Bocoli fiind lasat in concediu, iar Ramelov si Almadon sint menajati dupa CE de tineret. In plus, atacantul Roberto Colauti e aproape de un transfer la Nurenberg, pentru care nemtii sint dispusi sa plateasca 1 milion de euro. (Beno David-Israel)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează