FOTBAL  »  LIGA 1  »  MODERNIZARE

"Gloria va avea nocturnă din iunie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Arena grupării din Crîng va fi dotată cu instalaţie de nocturnă în maximum 4 luni. Principalul impediment în demararea lucrărilor îl constituie lipsa avizului de construcţie din partea Comisiei de Monumente Istorice. "Parcul Crîng, unde se află stadionul, intră în categoria monumentelor istorice. Există la dosar toată documentaţia, firma care se va ocupa de lucrare comandînd inclusiv stîlpii şi lămpile. Mai există o problemă. Din cauza solului îngheţat, lucrările nu ar putea demara mai devreme de luna martie. Cum ele ar dura cam trei luni, din iunie stadionul va avea instalaţie de nocturnă. Cert este că din sezonul viitor Gloria va disputa meciurile la lumina reflectoarelor", a declarat viceprimarul Constantin Ionescu (foto), responsabilul din partea Primăriei cu acest proiect. Costurile lucrărilor se ridică la aproape 2 milioane de euro, proiectul urmînd a fi realizat de firma care a concesionat iluminatul public stradal din Buzău, Flash Lightning. Banii vor fi plătiţi eşalonat, în nouă ani. "Cu un stadion modern, stadionul Gloria ar putea găzdui şi alte meciuri importante, cum ar fi, de ce nu, cele ale echipei naţionale", a mai spus Ionescu. Gloria Buzău, Oţelul, Gloria Bistriţa, UTA şi U Cluj sînt cluburile din Liga I ale căror stadioane nu beneficiază deocamdată de instalaţie de nocturnă.

"Eu sînt mai optimist şi cred că, cu puţină bunăvoinţă, nocturna va fi gata în luna mai"
Costel Bucur, finanţator Gloria Buzău

Scaune pe tot stadionul
Costel Bucur a anunţat că în cel mai scurt timp va achiziţiona alte 5.000 de scaune din plastic care vor fi montate la cele două peluze ale arenei Gloria. Astfel, din cele 17.000 de locuri, capacitatea maximă a stadionului, 15.000 vor fi pe scaune. "A fost ambiţia mea, iar eu cînd promit un lucru mă ţin de cuvînt!", a declarat Bucur.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (5)
 •  14 Februarie 2008, 10:43

in Buzau, ca si in restul tarii suntem multi suporteri ai stelei.Insa, in Buzau exista o echipa care reprezinta urbea(sau nu?!).Ce putem face ca GLORIA BUZAU sa fie GLORIA BUZAU si nu STELUTA sau ....De ce oare n-avem nimic al nostru?...De ce trebuie sa fim asimilati?...De ce nu putem sta pe picioarele noastre?....Cand oare ne vom putea rupe de servilismul asta nenorocit??????

 •  14 Februarie 2008, 08:53

Atata timp cat Gloria Buzau, va avea legaturi cu steaua(cancerul fotbalului romanesc),stadionul din Buzau nu va mai niciodata plin.Cetatenii onorabili ai acestui oras, prefera ca Gloria Buzau sa mai stea 20 ani in "B",decat ca aceasta echipa sa depinda de un club si un om fara onoare.

 •  14 Februarie 2008, 08:45

ASA BEBE,IMPLIKA-TE TAAT CA NU MAI TINE......DA PESTE BOT COMUNISTULUI ASTA DE PRIMAR CARE ACUM SE LAUDA CA A DUS ECHIP IN PRIMUL ESALON (DE PARCA AR FI DAT BANI DIN PROPRIUL BUZUNAR). ABIA ASTEPTAM NOCTURNA IN CRANG SI MAI ALES ALEGERILE LOCALE SA LE ARATE CEZAR PREDA FLORIN CE INSEAMNA PRIMAR.....BOSKO,BUCURA-TE DE ZIUA ASTA..ITI TRAIESTI ULTIMELE CLIPE IN SCAUNUL IN CARE AI VEGETAT 10 ANI!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează