FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gloriile Stelei le cer suporterilor să ia atitudine în războiul cu MApN: "Îşi bat joc de voi! Nu puteţi permite aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 19:16

Fostul mare jucător al Stelei, Gabi Balint, nu înţelege de ce conducerea campioanei a renunţat atît de uşor la negocierile cu MApN pentru folosirea siglei şi a numelui. 

Totodată, acesta atacă şi MApN-ul pentru pretenţiile prea mari pe care le are pentru a ceda Stelei dreptul de a-şi păstra identitatea.

"Nu pot să cred că şefii Stelei au putut să înregistreze o asemenea siglă. Îşi bat joc de proprii suporteri, sînt singurii care suferă.

Cele două tabere par să nu fie interesate de acest subiect. Conducerea Stelei trebuia să pornească nişte tratative pentru a folosi sigla şi culorile. Nu s-au dus nici măcar două secunde de tratative.

Suporterii nu pot să permită! Este o ruşine cu aceste culori, galbenul poate să fie un echipament de rezervă, folosit la meciurile din deplasare, dar culorile Stelei sînt roşu şi albastru.

Oare ce se întîmplă? Cer cei de la Armată prea mulţi bani şi nu pot să îi ofere Steaua? De ce Steaua nu vrea să negocieze? De ce nu vrea să dea bani? Steaua s-a văzut fără siglă şi fără culori. Fără ele şi-a pierdut identitatea.

Cred că se întinde coarda prea mult. Conducătorii Stelei ar trebui să facă primul pas şi să se afle acest lucru. Dacă Armata cere 5 milioane de euro ar trebui să le ceară socoteală.

Dacă Armata cere o sumă modică, pe care Steaua şi-o permită. Ar merita şi un 500 000 de pentru un lucru atît de important", a declarat Gabi Balint la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (334)
mircea1957
mircea1957  •  08 Ianuarie 2015, 21:14

Confuzie totala! Atacul de la Paris a venit in urma publicarii emblemei Stelei. Jihadistii au crezut ca se refera la ei!

redbuldog
redbuldog  •  08 Ianuarie 2015, 19:27

Behh..dar de ce sunteti asa oripilati..!Marele strateg jihjinio a ,,gandit'' de mult miscarea,a imbracat ovinele in galben de vreo 2 ani,stiind ca armata o sa-l ia la ,,bani marunti''dupa ce ia pacalit mai bine de un secol..In dilentalismul sau,il ciobandante a ticluit noua sigla si a renuntat la culorile ce apartin armatei,acum nu fiti rautaciosi,dar denumireaFCSB-adica fotbal club strudel cu branza se asorteaza perfect cu culoarea galben!

andrei.f
andrei.f  •  08 Ianuarie 2015, 17:45

Bine face Gigi că nu le dă niciun leu beşinoşilor de generali !

Vezi toate comentariile (334)
Comentează