FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - ASTRA 2-1

Glume cu blaturi de Sf. Gheorghe » De unde au plecat suspiciunile lui Gigi că Vaslui-Astra a fost aranjat

Vasluienii au reuşit să întoarcă rezultatul după ce au fost conduşi cu 0-1 în prima repriză. +3   FOTO
Vasluienii au reuşit să întoarcă rezultatul după ce au fost conduşi cu 0-1 în prima repriză.

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 19:52

Dinu Gheorghe, alături de Lung jr., Găman şi Bărboianu, a petrecut zilele trecute în acelaşi loc cu Ioan şi Gigi Becali şi a fost auzit zicînd în glumă: "Poate ne alegem şi noi cu 300.000-400.000 de euro pe acest final de sezon".

"Patronul Astrei şi Rednic n-au ştiut de combinaţie. Astea le face Dinu «Vamă». El face toate nenorocirile. E cel mai nenorocit om din fotbalul românesc, se pricepe de minune la blaturi. Ştiu că el a făcut ca Astra să nu se omoare cu firea la Vaslui". Declaraţia îi aparţine lui Gigi Becali, a fost făcută la finalul partidei FC Vaslui - Astra de sţmbătă şi a provocat un imens scandal.

De ce a ieşit public patronul Stelei pentru a acuza Astra s-a dat la o parte la Vaslui la ordinul lui Dinu Gheorghe, preşedintele grupării prahovene? Pentru că a asistat la un dialog purtat în ziua de Sfîntul Gheorghe de Dinu Gheorghe cu trei dintre jucătorii Astrei.

Oficialul ploieştenilor petrecea alături de Silviu Lung junior, de Găman şi de Bărboianu în acelaşi loc în care se aflau mai multe persoane, printre care şi Ioan şi Gigi Becali. La un moment dat, comentînd pe marginea a ceea ce se întîmplă în finalul campionatului, Dinu Gheorghe a făcut o glumă cu fotbaliştii, auzită de toţi: "Avem meciuri cu 3 dintre cele 5 care se bat la titlu, cred că ne umplem de bani. Poate luăm şi noi vreo 300.000-400.000 de euro pe finalul ăsta de sezon".

"Mi-a propus să-l blătuiesc pe Rui Duarte"
O altă acuzaţie extrem de gravă pe care Gigi Becali a lansat-o în direcţia lui Dinu Gheorghe s-a legat chiar de derby-ul de aseară. "«Vamă» mi-a propus să aranjez cu Rui Duarte ca să cîştigăm în Giuleşti", a spus patronul Stelei, lucru infirmat cu vehemenţă de fostul preşedinte din Grant.

Reacţia lui Dinu Gheorghe la adresa lui Gigi Becali
- "E un nenorocit! Îmi pare rău pentru mama şi familia lui că ţin acasă un astfel de om"
- "Pe Gigi cel mai tare îl doare că mi-am bătut joc de el atunci cînd a crezut că accept să merg la Steaua"
- "Dacă un blat se face în minutul 86, atunci înseamnă că Gigi Becali a trecut de la statutul de cioban la cel de doctor în fotbal"
- "Să nu mă oblige acest individ să vorbesc despre ingineriile financiare pe care le face la Steaua!"
- "Dacă i-am propus lui Gigi Becali ceva de Rui Duarte, să se întîmple ceva urît cu copiii mei! Dacă nu, să se întîmple cu copiii lui! Merge cu mine la biserică să ne jurăm?"

Porumboiu: "Dacă eram blatist, luam titlul anul trecut"

Adrian Porumboiu respinge acuzaţia că meciul cu Astra ar fi fost aranjat şi îl ironizează pe Becali.

- Domnule Porumboiu, v-a deranjat acuzaţia lui Gigi Becali că aţi blătuit meciul cu Astra?
- De regulă, la aberaţii nu prea ai cum să răspunzi că ar trebui să fii şi tu aberant, la rîndul tău. Ca să faci ce susţine Gigi Becali trebuie să ai înclinaţii spre aşa ceva, iar despre mine, şi el, şi toată lumea ştie sigur că nu mă pretez la aşa ceva.

- Şi atunci, de ce a declarat că aţi cîştigat prin blat?
- Dacă eram blătuitor, aş fi luat campionatul la pas în sezonul trecut, însă nu sînt şi l-am pierdut. Dar e de înţeles şi Gigi Becali de ce a făcut declaraţiile astea.

- De ce?
- Din 3 motive. Primul, pentru că îl cuprinseseră emoţiile derby-ului cu Rapid. Al doilea, pentru că a fost influenţat de Mihai Stoica. MM l-a sunat şi i-a băgat în cap toate prostiile alea că aşa e la noi, în România, cu asta se ocupă, mai nou, un manager de club.

- Şi al treilea?
- Nu vreau să-l spun acum. Oricum, eu cred că mai blat a fost etapa trecută, cînd ne-am înţeles ca Tatu să facă marcaj la Wesley ca să putem să dăm gol şi să cîştigăm pe Ghencea. :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mihai28
mihai28  •  30 Aprilie 2012, 20:53

ce mai glume! luati-o pe asta dupa meciul Barca-Chelsea: Tare de tot tactica lu’ Chelsea. Au jucat in 10 oameni, dar jucatorii Barcelonei nu s-au putut concentra la meci de frica sa nu le f*ta John Terry nevestele!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  30 Aprilie 2012, 12:18

Mai au si tupeu machedonii astia! Toata familia nu face altceva decit sa scoata bani din fotbal si sa aranjeze si sa blatuiasca meciuri. Ca Jiji se da si credincios e culmea fatarniciei! Romania va bate pasul pe loc atita vreme cit nu scapa de familia asta blestemata!

run.away
run.away  •  30 Aprilie 2012, 11:30

in UK pentru astfel de comentarii ar fi fost grav amendati amandoi si ar fi primit si interdictii din partea federatiei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează