FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gnohere a uitat să marcheze » Rednic explică problema francezului și este dur: "Nimeni nu dă doi bani pe ce ai făcut în sezonul regulat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 18:35

Gnohere a fost golgeterul lui Dinamo în prima parte a sezonului, dar francezul nu a mai punctat de 8 meciuri.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre ineficacitatea "Bizonului" și spune că lipsa golurilor este cauzată de ratarea unui transfer în iarnă.

"El este afectat după perioada de iarnă. Totuși, trebuie să înțeleagă că nimeni nu dă doi bani pe ce a făcut în sezonul regulat. Toată lumea te judecă pentru ce faci acum. El trebuie să facă eforturi. Gnohere poate mai mult. Dacă vrea să plece în străinătate, trebuie să fie mai prezent în joc. Mai are o lună și jumătate la dispoziție.

Din partea mea, Gnohere și Essombe au toate susținerea mea și a conducerii. Totul depinde de ei. Sper să își revină. În sezonul regulat au ajutat foarte mult echipa", a spus Rednic, potrivit DigiSport.

13 goluri și 3 pase decisive are Gnohere în 32 de meciuri

În iarnă, Gnohere a avut mai multe oferte din Ucraina, dar transferul nu s-a realizat, pentru că Dinamo nu a fost de acord cu suma primită. "Câinii" au cerut 1 milion de euro pentru francezul de 28 de ani. 

Citește și: "Puriul" l-a certat pe Alibec la conferința de presă: "Adu-ne mingea sau vii cu banii. Nu glumesc!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  03 Aprilie 2016, 20:19

CERNIAUSKAS - CORBU(m.musea) , PULJIC , MEVLJA , OLTEANU - NEDELCEARU , P.ANTON(i.serban) - LAZAR(r.radu) , PALIC(v.stefan) , KORTZORG(v.costache) - R.VADUVA !!!

830943710275518
Razvan Radescu  •  03 Aprilie 2016, 19:47

Lasa John....isi va reveni cu fcsb-ul...asta doar sa-l faca pe stapanul vostru,interlopul bigot sa-si ia gandul de la gramada de bani la care viseaza...si pe voi sa va scuteasca de o noua umilinta...vrei sa te scoata ,iar,Moti din preliminariile CL?...Umilinta maxima....sa-ti apere un jucator de camp 2 penalty-uri..Sunteti cap de lista in antologia prostiei..

gannicus2014
gannicus2014  •  03 Aprilie 2016, 19:28
Postat de John Milne pe 03 Aprilie 2016, 19:15

S-au tocit copitele . Au ramas doar coarnele de el .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close