FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gnohere a vorbit în premieră după ce a fost lovit în figură de Bourceanu! Dezvăluiri tulburătoare

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 15:41

În minutul 43 Harlem Gnohere a fost lovit cu cotul în figură de Alex Bourceanu și a căzut secerat pe gazon (Detalii + FOTO AICI!). Jucătorul lui Dinamo spune că și-a pierdut cunoștința pentru câteva secunde.

Mijlocașul Stelei a primit inițial cartonaș galben, însă Cristi Balaj a revenit asupra deciziei și l-a eliminat.

"În momentul în care am vrut să trec în viteză de jucătorul care mi-a ieşit în cale, am simţit o lovitură puternică în zona gâtului, în lateral.

Mi-am pierdut cunoştinţa pentru câteva secunde, nu-mi mai aduc foarte bine aminte ce s-a petrecut după ce am căzut la pământ", a declarat Harlem Gnohere pentru Digi Sport.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (36)
travka
travka  •  22 Aprilie 2016, 08:23

hahah si a pierdut cunostinta si in 30 de secunde era pe teren si facea sprint....mentalitate de mimamo...adica patetic

vasileschi
vasileschi  •  22 Aprilie 2016, 08:14
Postat de Mos Teaca pe 22 Aprilie 2016, 07:54

da ce sa vezi este primul care este faultat in acest hal incat sa-l elimine pe stelist, dar nu uitati ca avem un arbitru de *** care da doua pedepse aceluias jucator , in aceasi faza unde sa mai pomenit asa ceva si de oftica , ca este un ofticos, ii elimina si pe antrenor ce fotbal de *** avem, cum e turcu si pistolu,sau halal de ce conducere avem maine poimaine intra si cu pistolu *** de balaci, daca nui convine cartonasu dat cuiva, il impusca, in urmatoru moment, ce abitri de *** avem la fel ca toata federatia, rusine, rusine frf.

tu esti chiar nesimtit normal ca dupa ce a vazut cum arata bizonul nu avea alceva de facut decat sa dea rosu sau trebuia sa moara pentru a schimba decizia mai t...... nu e primul albitru ca schimba decizia dupa ce a vazut cum e fata lui bizon !!! asa ca ciocul mic nu tias dori sa primesti o asemenea lovitura !!! ce Chipciu de nebun facea semne disperate spre banca

cristi47.reload
cristi47.reload  •  22 Aprilie 2016, 08:04

Credea ca e la Barca si l-a lovit Ramos

Vezi toate comentariile (36)
Comentează