FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gnohere i-a dat peste nas lui Becali şi l-a pus la punct pe Andone, azi, la revenirea în țară!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 16:17

Harlem Gnohere, 28 de ani, a revenit azi în ţară şi a lămurit problema unui transfer al său la Steaua. 

Atacantul francez a declarat că nu este interesat de rivală şi că aşteaptă să îşi clarifice situaţia cu Dinamo, echipă cu care mai are contract până în vara lui 2017.

"Chiar dacă nu comunic cu Andone și aşa va fi până la finalul contractului, sunt pregătit să revin la antrenamente. Mi-am revenit după accidentare.

Nu am absolut niciun chef să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu Steaua. Nu mă interesează. Vreau să joc în continuare la Dinamo. Vom vedea ce se va întâmpla aici", a spus Gnohere pentru TV Dolce Sport.

Becali a dezvăluit că a negociat cu atacantul francez, dar acesta a dorit 100.000 euro la semnătură şi cele două părţi nu au ajuns la un acord.

"La Gnohere e drumul știut, când vrea să vină, am vorbit și cu Anamaria Prodan. Îi dau salariu de 15.000 de euro pe lună. El vrea și 100.000 la semnătura, dar eu nu-i dau" Becali, ieri la TV Digi Sport

900.000 €este cota lui Gnohere potrivit transfermarkt.de

Gnohere a jucat 18 meciuri în acest sezon şi a marcat 6 goluri, oferind şi 3 pase de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
vasy86le
vasy86le  •  05 Ianuarie 2017, 23:02
Postat de tzusti_reloaded pe 05 Ianuarie 2017, 18:07

BAH VOI SUNTETI DE GROAZA..SERIOS NU L MAI VRETI PE BIZON? ..SI HAI SA VA EXPUN O ALTA FATA A MONEDEI.. BIZONUL E RECUNOSCATOR CELUI CARE A STIUT SA L MOTIVEZE SI SA L READUCA LA PONTENTIALUL LUI..CAND ERA CAT UN PORC.. AKA REDNIC.. DACA IL ANTRENA NEA MIRCEA.. CARE SE STIE CA E BUN MOTIVATOR SI STIE CUM SA SCOATA CE E MAI BUN DINTR UN JUCATOR..TOT ASA NU MAI VOIATI SA AUZITI DE EL?.. DESTEPTILOR :))))))) CUM VA PRICEPETI VOI ..DA PUPATI L PE ALONE..CA FACE EL ..DE TOATE MAI PUTIN O ECHIPA.. APP..PE PALICI IL MAI VRETI?..CA NICI EL NU MAI ARE RANDAMENT SI MOTIVATIE

Imi pare rau sa vad cum fratii mei Dinamovisti pun botul la toate porcariile, Gnohere e un jucator foarte bun, dar el a fost descoperit de Rednic si cand Rednic a plecat, lumea lui s-a prabusit,apoi a aparut poveste cu fcsb, rahatul de becali stie sa prosteasca lumea, asa l-a prostit si pe Gnohere, i-a promis multe doar sa-l puna pe ganduri iar el cand a vazut ca a pierdut persoana in care avea cea mai multa incredere(aka Rednic) a pus botul opurtunitatii oferite de jiji, doar ca el nu il cunoaste pe acest infractor, nu stie ca el i-a promis marea cu sarea doar sa-l destabilizeze. Repet, nu faceti jocul lui becali, daca il alungam pe gnohere, il facem castigator pe jiji ciobanul.

vasy86le
vasy86le  •  05 Ianuarie 2017, 22:53

Nu fiti idioti, daca el vrea sa ramana la Dinamo, ar trebui sa-i acordam o sansa, daca ne vom *** pe noi ,jiji oierul o sa castige. Poate nu ati inteles, dar toata harababura cu Gnohere a fost planul lui becali de a destabiliza Dinamo, daca noi il alungam pe Gnohere, il facem castigator pe cioban, asa ca, ganditi de 2 ori inainte altfel facem fericite niste *** proaste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Ianuarie 2017, 22:44
Postat de mariuss72 pe 05 Ianuarie 2017, 16:50

Dom' profesor, situatia acestui Gnohere e clara pentru cei mai multi suporteri dinamovisti, indiferent ce declara el si ce apare in presa. Personal, pe mine m-a convins inca de asta vara, cind inca nu dadea semne ca doreste sa se intoarca la echipa, asta spune totul despre nivelul lui de profesionism. Apoi, de cind a aparut telenovela cu plecare lui la fcsb, s-a complacut intr-un dualism permanent, totul culminind cu acel gest intentionat si stupid, hentul din blocaj, de la care ne-am dat seama cu totii ca este un nemernic. Ma bucur ca cei din conducere si antrenorul au observat asta si l-au marginalizat treptat, dind sanse lui Nemec, care a crescut la fiecare meci. Din partea mea sper sa plece si gratis si sa nu mai aud de el, la fel nici de cel pe care l-a adus la Dinamo.

Si sa nu uitam Mariuse ca acest nemernic, in noaptea cand ekeng a murit, el era la petrecere cu animatoarele si isi turna pe gat alcool !!! Acolo s-a vazut caracteru acestei *** neprofesionaliste !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează