FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere la ora adevărului: "Nu am explicații pentru asta, dar mi s-a mai întâmplat și la Charleroi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 21:32

Harlem Gnohere (29 de ani) a ajuns la 15 goluri în 28 de meciuri în această ediție de campionat, "Bizonul" fiind la unul dintre cele mai bune sezoane.

Nici chiar atacantul francez n-a știut cum să-și explice forma foarte bună pe care o are în ultima vreme, însă și-a amintit de anii petrecuți la Charleroi.

"Nu am explicaţii pentru faptul că marchez din orice poziție. Acest lucru îmi aduce aminte de un sezon pe care l-am avut la Charleroi, când marcam din orice poziţie; mingea intra, indiferent de unde şutam.

Pot spune că m-am împrietenit cu mingea, cum am spus. Mingea intră, e mai uşor pentru mine. Acum trebuie să profit de acest moment pentru a ajuta echipa să marcheze”, a spus Gnohere, în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

1.000.000 €e cota de piață a lui Gnohere, conform transfermarkt.de

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  10 Decembrie 2017, 02:54
Postat de utraian pe 09 Decembrie 2017, 23:03

Nu se poate considera norocos, decat daca va inscrie gol cu ceafa , la degajarea portarului , ca nea Piti in '89 in semifinala de C.C.E. Insa ca sa fie si mai norocos decat Piti, ar trebui ca golul sa fie validat.

Da ... :) eu strigam gol si restul familiei era blocata! Arbitrul, mai uluit l-a anulat . Dincolo de norocul proverbial al lui Piturca, avea un plasament exceptional.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  10 Decembrie 2017, 02:54

Da ... :) eu strigam gol si restul familiei era blocata! Arbitrul, mai uluit l-a anulat . Dincolo de norocul proverbial al lui Piturca, avea un plasament exceptional.

jony1973
jony1973  •  09 Decembrie 2017, 23:18

Este meritul lui REDNIC, pentru ca el l-a ajutat sa ajunga la o forma buna de joc. Daca Negoita era destept si continua cu Rednic, acum eram campioni si nu mai era nevoit sa vanda clubul. Singurul merit al lui Negoita este ca a scos clubul din insolventa si pentru asta merita felicitat! Dinamo trebuie sa continue!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează