FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere și Marius Niculae, dialog savuros pe Instagramul Gazetei Sporturilor: „Hai să vorbim la o cafea” / „Servim cafeluța la Paris, nu-i nicio problemă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 09:38

Marius Niculae (38 de ani) și Harlem Gnohere (31 de ani) au avut un dialog savuros aseară pe contul de Instagram al Gazetei Sporturilor. 

Totul a plecat după ce Gazeta a publicat pe Instagram o declarație a lui Gnohere în care îi cerea lui Gigi Becali să nu-l lase să plece de la FCSB.  

Marius Niculae a reacționat imediat: „Gnohere zicea așa și când era la Dinamo! Până la urmă brânza e pe bani... vorba aia!”. 

La scurt timp, Gnohere i-a răspuns fostului dinamovist: „Marius, când ai timp putem merge să bem o cafea împreună și să-ți explic de ce am plecat de la Dinamo”. 

„Săgeată” n-a rămas fără reacție: „Harlem, servim o cafeluță la Paris, nu-i nicio problemă”.

Gnohere și Marius Niculae, dialog savuros pe Instagramul Gazetei Sporturilor: „Hai să vorbim la o cafea” / „Servim cafeluța la Paris, nu-i nicio problemă”

Contul de Instagram al Gazetei poate fi accesat AICI!

Vezi și:

VIDEO Imagini inedite din cantonamentul lui FCSB » Gnohere mănâncă mai mult decât ceilalți + Oaidă e intelectualul echipei, iar Moruțan și Popa se ocupă de buna dispoziție

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
costelmarcoo
costelmarcoo  •  14 Decembrie 2019, 15:04

"Servim o cafeluta", ziarizdule? Pai ce, astia doi au devenit ospatari acu'?

1621414144804093
George Dobrescu  •  14 Decembrie 2019, 10:54

Ce vezi tu atât de savuros aici ? Replici convenționale. Doi cetățenii într un dialog banal lipsit de substanță

Vezi toate comentariile (2)
Comentează