FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere și Țucudean, OUT! FCSB și CFR Cluj și-au scos la vânzare "nestematele" » Ce soluții de înlocuire au în acest moment

Articol de , , - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 13:06

Becali negociază vânzarea lui Gnohere în Arabia, CFR l-a scos la mezat pe Țucudean. Primele două clasate se pregătesc să se despartă de oamenii decisivi. 

FCSB și CFR pregătesc continuarea competiției pentru titlu cu o strategie ciudată: ambele vor să se despartă de oamenii cei mai importanți.

FCSB l-a tot oferit pe Gnohere în zona arabă în ultimele șase luni și pare chiar aproape să-l vândă de data asta. Becali a anunțat că situația se va clarifica în maximum o săptămână.

gnohere

Imposibil de înlocuit

Gigi pronunțase o sumă de transfer imensă, 7 milioane de euro, însă afacerea se va face pe mai puțin, patronul știe că e ultima ocazie să-l mai vândă pe "Bizon", un atacant de 30 de ani al cărui CV era aproape gol când a ajuns în România, deci nu are o cotă fantastică.

Pentru FCSB e foarte important. Are 11 goluri doar în campionat, rămâne marcatorul cel mai important, așa cum a fost și în sezonul trecut, în care a înscris de 15 ori.

Becali ar trebui să se orienteze către un alt vârf, din moment ce Rusescu n-a confirmat în a doua jumătate a anului trecut, iar Andrei Cristea, pentru care negociază cu Poli Iași, ar veni tot ca o soluție de backup. Cristea are 34 de ani, e mai aproape de retragere decât de cea mai bună formă din carieră.

tucudean

CFR depinde de prețul lui Țucudean

FCSB negociază vânzarea lui Gnohere ca să nu rateze o afacere pe care probabil n-o va mai putea încheia după șase luni. La Cluj, situația e diferită, clubul chiar are nevoie de bani, de aceea l-a propus pe Țucudean mai multor agenți care-i caută un club nou internaționalului român.

De vânzarea lui depinde bugetul CFR-ului, unul chinuit de masa salarială exagerată.

În jurul unui milion de euro lunar constituie salariile brute ale campioanei, iar patronul Nelu Varga nu e dispus să mai suporte cheltuielile, conducerea executivă pe care o reprezintă Marian Copilu trebuie să facă rost de bani din vânzarea unui jucător.

Țucudean e marfa principală. Spre deosebire de "cazul Gnohere", e exclus ca românul să meargă în Asia, el refuză un astfel de transfer. Doar în Europa poate fi cedat.

17 goluri are Țucudean în 33 de meciuri la CFR, care l-a cumpărat de la Viitorul cu 450.000 de euro

31 de goluria bifat Gnohere în 62 de partide de la FCSB. Roș-albaștrii l-au adus de la Dinamo cu 250.000 de euro

"Discut cu Teja pentru Fabbrini"

Florin Manea, agentul care l-a adus la FC Botoșani pe Diego Fabbrini, a confirmat informația din Gazetă, legată de interesul FCSB pentru mijlocașul ofensiv italian.

"Am discutat cu Mihai Teja despre Fabbrini, cred că se potrivește pentru ceea ce plănuiește antrenorul să facă la FCSB, adică pentru un joc ofensiv".

Fabbrini, 28 de ani, ar juca mijlocaș ofensiv în 4-3-3, la fel ca nou-venitul Florentin Matei, deci se poate ajunge la o linie Matei-Nedelcu-Fabbrini pentru 2019.

Bogdan Stancu e greu de readus

Becali alesese și înlocuitorul lui Gnohere, doar că opțiunea e greu de materializat. "Am vorbit cu Bogdan Stancu", a povestit patronul. Discuția nu l-a încurajat pe Gigi:

"Stancu ar vrea să revină la Steaua, dar familia lui îl sfătuiește să continue în străinătate ca să mai câștige niște bani. Are o ofertă să rămână în Turcia, cu 400.000 de euro la semnarea contractului". Stancu, 31 de ani, e liber după ce a reziliat acordul cu Bursaspor, care nu-i mai putea suporta salariul.

"Discuțiile mele cu Stancu mai depind acum și de ce se va întâmpla cu Gnohere", a mai spus Becali, dar e puțin probabil să-și permită FCSB să concureze cu turcii, chiar dacă ar încasa câteva milioane pe "Bizon".

Nici CFR n-are o soluție suficient de bună

Ca și FCSB, campioana trebuie să caute un atacant dacă reușește să-l vândă pe Țucudean. Ceilalți atacanți din lotul lui Conceicao n-au arătat că ar fi capabili să-l înlocuiască pe George.

Camerunezul Robert Ndip Tambe a jucat 6 meciuri, doar unul ca titular, spaniolul Urko Vera a disputat două partide, niciuna din start.

Nu au marcat niciun gol. Julio Baptista nici nu mai poate fi luat în calcul, clubul speră să scape de brazilianul de 37 de ani pe care-l adusese ca un superstar datorită CV-ului impresionant. "Bestia" Baptista are probleme medicale serioase. A ajuns la Cluj cu astm broșnic, apoi clubul a descoperit că brazilianul nu mai are nici genunchii în regulă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  05 Ianuarie 2019, 13:38

7 milioane visează Bulau, dar când e de dat bani oferă maxim 100.000€ pt jucătorii Mediasului. Hahaha, ce *** club e FC FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează