FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA- FCSB 1-2

Gnohere, surprins de arbitru în timp ce înjura: „Sunt toate camerele pe tine și asta faci?”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 16:42

Harlem Gnohere a fost la un pas să primească un cartonaș galben la finalul partidei câștigate de FCSB cu Chindia Târgoviște, 2-1, pentru că a înjurat. 

Al patrulea arbitru al partidei, Horia Mladinovici, l-a surprins pe atacantul francez înjurând și s-a dus spre el să-l avertizeze verbal, moment în care „Bizonul” și-a dat seama de gafă. 

„Sunt toate camerele pe tine şi tu înjuri?”, i-a transmis Mladinovici lui Gnohere, iar acesta din urmă i-a replicat: „Scuze, scuze!”. 

Astfel, Gnohere a rămas fără cartonaș galben primind în acest sezon. Alți cinci colegi de-ai săi de la FCSB au fost avertizați în timpul meciului: Panțîru, Crețu, Planic, Tănase și Adi Popa. 

Vezi și:

CHINDIA - FCSB 1-2 // Ofertă pentru Harlem Gnohere în direct la TV! Steliștii s-au amuzat copios: „Bună asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
vendredi13
vendredi13  •  22 Octombrie 2019, 03:26

Da, bine, te descarci, mai ales dacă este o decizie injustă. Nici dacă nu înjuri și faci Bully-ing nu-i OK. Te trezești ca Joker. :).

minell73
minell73  •  21 Octombrie 2019, 22:40

Unul dintre cei mai slabi straini veniti vreodata in Romania. E jucator de gura portii,fara ceva notabil,fara niciun fel de dribling. E ditamai omul,si se tavaleste mereu pe jos,muscat de sarpe.

luisharcsa
luisharcsa  •  21 Octombrie 2019, 18:40
Postat de forcesteauaforever pe 21 Octombrie 2019, 17:34

Albitrul asta de rezerva are ceva cu Bizonul. Mai bine sa il lase in pace ca el a scos cele 3 puncte. Orucm nu cred ca a anjurat pe romaneste ca el vorbeste alta limba de la el de acolo. Deja se teme lumea de acensiunea lui Steaua si ancep cu cartonase si eliminari.

Esti prostul siteului?????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează